reklama

Mamy z Irlandii!!

Ja się melduję.
Młody wciąż się smarka, odciągam mu gile fridą bo sam wydmuchać nosa ciumciok nie umie.
A ja mam taki kaszel że czasem mam wrażenie że płuca se wypluje.
Normalnie mam dosyć tego, bez kitu!
Poczytałam co u Was - tak z grubsza, ale nie mam już siły pisać co komu.

Lubiczanko, świetne zdjęcia z chrztu. Bardzo ładnie wszyscy wyglądaliście.
:tak:
No i wszystkiego najlepszego z okazji Twych imieninek!!:-)

reklama
asienka-'przepis na życie' czyżby?;-) Ten Szyc :rolleyes2::-pNie oglądałam wcześniej tego serialu,ale z A. nadrobiliśmy 2serie/sezony przez 3dni :-p i się wciągnęłam ;-) Świetny jest!Te ich teksty :-D
barmanka- zdrówka Wam!Mnie tez męczyło kilka dni,ale dziś już ok
gliwa-ja tez mieszkam w starej i mam już dość.Żebym nie wiem jak sprzątała,to i tak chlew :baffled:
Okna zawsze mokre,szczególnie w kuchni;zaraz pleśń na ramach się robi,eh,szkoda gadać :baffled:

Lubiczanko sto lat!!
Madbebe współczuje bólu jajników też czasem tak mam:/
Chatka fajna, to fakt przypomina taką góralską od wewnątrz.
My mamy pecha ostatnio ze sprzętami w domu, najpierw Olivierowi telewizor sie spalił, potem mikrofala sie zepsuła, 2 dni temu czajnik sie spalił, a teraz żarówka sie przepaliła haha masakra jakaś koszta koszta a skąd pieniądze brać...
Barmanko dużo zdrówka.
Wracam do oglądania serialów

madbebe, fajna ta chatencja! I nie droga! Tyle pokoi za 5 stowek :rofl2: ja tyle place za livingroom z kuchnia i sypialnie z lazienka... Chcialabym miec takie cosik ;-) Tylko, ze faktycznie troche 'osamotniono' tam... :/

lubiczanko, nie wiem, jak masz na imie, ale najlepszego ;-) A te swiece to sprawdzalam... u nas takie typowe do chrztu, z jakims nadrukiem figo fago to kolo 3 dych ida :szok: No mysle, ze to sporo... Moze, tak jak piszesz, u ksiedza bedzie po taniosci ;-):happy:

A co za seriale ogladacie?? Ja czasu i mozlowisci nie mam zeby cokolwiek teraz w calosci obejrzec... Dziecko mi spokoju nie daje :szok:

zaraz nadrukuje jeszcze raz...kot mi posta skasowal,nacisnela cos lapa:angry:

Barmanko zdrowka!
Madbeb a czemu teraz nie mozecie chaty zmienic?
Lubiczanko wszytskiego najlepszego w dniu imienin...

a my jutro po nowa pralke jedziemy:-):-):tak::tak:mamy sami kupic,a pozniej mu rentu mniej zaplacic:)
Zastanawialismy sie nad Zanussi,ale sa tylko biale,a Bush jest czarny w Argosie,o jakies 30e drozszy i teraz nad ta sie zastanawiamy.
mamy kuchenke i lodowke czarna...mam nadzieje ze dla landlorda 30e roznicy nie bedzie robic:-)
Tylko nie wiem czy te bush to dobre pralki?

WITAM,
wczoraj udalo mi sie dojechac do domu w 1.5 h wiec nie tak zle jak na takie warunki -normalnie jade godzine, ale dzis caly dzien swiecilo slonce:-D
lubiczanka -zdjecia ze chrzcin sliczne i wszystkiego naj . ....z okazji imienin
Tichonek - z tym mieszkaniem to faktycznie przerąbane macie:-(
madbebe- domek fajny i jaka cena, polowe tego co w Dublinie:szok:
barmanka- kurujcie sie , zdrowka
uciekam, milego wieczorku

reklama
Dranissimo-niom,niestety. Coś za coś. To i tak bliżej galway niz teraz. Myśleliśmy o czymś bliżej miasta,niekoniecznie galway,ale ceny.. Wole jednak mieć większą i tańszą,a semi detached nie wchodzą w rachube. Nic to,zobaczymy.:baffled:
Ewelcia- raz,ze landlord nic nie wie o naszych planach,a chcemy go sporo wczesniej uprzedzić,bo spoko gość z niego. No i chcemy jednak zimę przemieszkac tutaj,mamy od groma opalu no i wiemy czego sie spodziewać. Zima na nowej chacie...-nie jestem aż tak odwazna ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry