reklama

Mamy z Irlandii!!

aaaaa to tak,a gdzie ja takie podkłady mogę kupic?
No ale blaszka się przyda,np. do zagracania miejsca :-D:-D

Julia jest taka niepisana zasada,że jak coś złego się dzieje to wyniki są dośc szybko,szybciej niż 4 tygodnie. W Polsce jest to 2 tygodnie,tutaj zapewne też.Ja że co roku robię to jednego roku czekałam 1,5 miesiąca.;-)

reklama
A my wrociliśmy z Tesco,:-)pogoda nawet fajniutka.Az miło sie szło.
Anineczko ale masz przeboje z tym hydraulikiem.
Obiad koncze robić,dziś kurczak po meksykańsku z ryżem.Zaraz trzeba iść po odkurzać.
Miłego popołudnia.

hej!
wyskakuje z tym linkiem,jak obiecałam :cool2:
Ballincurry, Glinsk, Co. Galway - House to let
Monotematycznie drążąc moje rozterki...- chyba jednak wylądujemy w mieście w semi.. :rolleyes2: w Loughrea konkretnie.Chyba tak będzie najlepiej dla mego zdrowia psychicznego i Wikcie tez się przyda myślę. Sa plusy i minusy jak zawsze,ale chyba jednak dość wiosek..:dry: Zobaczy się tylko jak te chaty wyglądają..

Dostałam jednak @,o ile to to. Dziwnie ogólnie. Nic to,pójdę do gina i mam nadzieje ze dowiem się czegoś konkretnego.

U nas w sumie halloween nie ma sensu :dry: wiec się specjalnie nie przygotowuje.Moze wyskoczymy do znajomych na szabry, o ile Wika zechce się przebrać..:blink:
Spacer sobie poczyniłyśmy dzisiaj..:szok:zawsze wymyślam jakieś wysiłki przy @ :confused:Tylko weszliśmy na podwórko i deszcz zaczął kapać :blink:

Idę się brać za obiad chyba.A chce mi się..:dry:

edit: anineczko-co roku? u mnie pisze ze za 2lata dostane wezwanie.. :O (tzn. na stronce takie info wyskakuje)

madbebe pozwól kochana,ze Cie śmigne :dry: tak tak - rozbujałam już ręke:angry::baffled: no nic nie troszcza się o moją psyche nic :evil:

anineczko - ponoc w Tesco ona dostala,ale ja w tym moim wielgachnym nie mogę ich namierzyć ,ale produkty na "srodek" juz zakupiłam, dziewczyny się doczekac nie mogą;-)

Margaritta to ty ten tajemniczy środek już znasz? bo ja nie :dry:
wyślij mi na priva :sorry2:

Madbebe no chatka niczego sobie,trochę kiczowaty wystrój np.ta panda w łazience to co ona tam robi? :-D
ale cena marzenie :tak::tak:
A Loughrea to taka w sam raz,nie za duża nie za mała ;-)

A badania mam co roku ze względu na moje złe wyniki z przeszłości,mam miec robione co roku przez 10 lat poczynając od 2010 bo wtedy zgłosiłam im,że miałam problemy w przeszłości.

Madbebe chatka nie taka zla,no i za taka cene...:)
Anineczko niezly ten wasz hydraulik:sorry2::baffled:....a cisnienie wam niezle podnosi,co?
Kamcia co za ciasteczka pieklas?zarzuc przepis jakis-plisss...moze i ja z mlodym bym cos sklecila..tylko z nim to nie takie latwe:)
Margaritta dawaj przepis na watek...widze ze Anineczka chce tylko dla siebie przygarnac:evil:

no znalazłam w necie:
Krem z mascarpone i mleka skondensowanego slodzonego - cincin.cc - witaj w krainie inspiracji smakurem był dodany do babeczkowych spodów i na wierzch posypany owocami (maliny,borówki),przepyszne :blink:

hejka
Didi a ty jak twoje też już upieczone??:)
Dziewczyny czy wy już szykujecie dynie , czy jeszcze za wcześnie??
moje paluchy znaczy czarownicy juz upieczone ..jeszcze w domu pachnie na maxa ..hihi

co do dyni chyba jutro kupie.. bo dzisiaj w lidlu byly duuze ale jakies brzydkie
Didi to już wieki nie widziałam tutaj :szok::-p

jestem jestem..ale podczytuje tylko jakos weny brak ...
codziennie mam jakies dziecko gratisowe... wiec zajec mi nie brakuje...

ale obiecuje poprawe i częściej pisac :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry