reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Margaritto pamietam o Tobie !!!!juz mi sie sniá po nocach te fllaszki he he , ale spoko bedá juz uzbieralam jeszcze kilka rzeczy do ozdabiania i zrobie, bo ja jak sie bawie w decoupage to robie to hurtowo bo do jedej rzeczy to zbyt duzo balaganu jest.pamietam pamietam pamietam.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A te chorobsko co zalapala twoja cora to ponoc paskudztwo o ile dobrze pamietam to Igorek Andziuliny to przechodzil biedny ile sie naplakal z bolu.

Ostatnia edycja:
Witam

Margaritta, kąpiel udana:-p, my mamy wanne o standardowych wymiarach, ale to nie problem, Nawet jak byłam już w zaawansowanej w ciąży to zdażały się wspólne kąpiele. Zdrówka dla Nikosi.

Nocka była w miare spopkojna tylko mała się bardzo zorkopywała i o 6:20 stwierdziła, że koniec spania, ale nie dałam za wygraną, wzięłam ją do nas, przytuliłam i pospałysmy do 8. Wczoraj to już po 5 chciała wstać ale zrobiłam tak samo jak dzisiaj i do 7 pospałyśmy.
Może w łóżeczku ma za duzo miejsca i sie wierci tak:eek:

Aniaa buziak dla Lenki na 6 miesięcy
Lubiczanka również dla Dominisi buziak na 4 miesiące.

Ostatnia edycja:
helloł z rana

Martuś jak pisze ewelcia - z kabla z kabla :-D

AsieńkoM hmm brzmi cudnie :rolleyes2:

kasiuleczko no paskudztwo Ci mówie :confused2: ale ja serio zartuje z tymi butelczynami- spokojnie :tak:

pogoda idealna na pranko- obym nie szukała go po "osiedlu" :confused2:

udanego dziewczynki

Witajcie:)
AsieńkoM-a dziekuję:***No ja mysle,że kąpiel musiała byc udana:))))
Aaniu-Lence słodki buziak w czółko:***
Margaritta-moje biedna księżniczka-ale się nacierpieć musiała:(((Kochana-taka kapiel super sprawa-jak wiesz ja i J do szczupłych nie nalezymy,ale w wannie to nie tylko leżymy jak te walenie,ale...;))))Polecam:)))
Marta-widziałam siostrę Twą-fajnie,że się pokazuje-ma czym się chwalic:)))
Ewelcia-ale dajesz w kuchni od rana:)))
Anineczko-ale masz listę zakupków:)))Fajnie tak się szykowac na przyjście Dziecka:)))
Kamcia-przyznaj się-jak mecz???
Miłego dnia Wam

lubiczanko walenie w wannie :szok: nie wiem o czym mówisz :confused2::-D ;-)

anineczko
no własnie wczoraj miałam do Cię jeszcze słówko. Bądz tak miła i jak już będziesz w tym sklepie Rat-coś tam to zerknij kochana czy te komputerowe rajstopki które mają w ofercie są tez większe takie dla Niki- dziekuję :* a tak poza tym tez miałam pytac jak kuzynka ogarnia,ale moze nie powinnam :confused2::-D tulam Cie

reklama
Bry
Margaritta biedna Nikusia, tak jak któraś pisała Igorek Andzulinki to miał, ponoć nic przyjemnego
AsienkoM a to Ci Zuzia, nie dałą pospać mamusi, ale że jej nie przeszkadza, ze jeszcze ciemno na dworze

Dobrego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry