reklama

Mamy z Irlandii!!

Marcysiu wiem, że tutaj jest jakiś syrop, następnym razem zapytam, coś koło 6 jurków kosztuje. Tylko wsiadamy do autobusu i już ma skwaszoną minę:sorry2: a najgorzej, jak są zakręty albo górki, wtedy mówi: mamo autobus się wygłupia a mi niedobrze

Idziemy do sklepu, trzeba się troszkę przewietrzyć:cool2:

reklama
no tak,widzę ,że rocznik '82 :-D
moja mama w moim wieku miała już 11 i 9 letnie dzieci,tak więc też pamiętam mamę 30stkę :-D

marcysiu to tanie jak barszcz te bilety u was i faktycznie chodzi o kota ze shreka.

kasiuleczko mojego brata też policja szukała,ale on się migał od wojska :-D
ja już jestem wymeldowana,musiałam do urzędu gminy wysłac list i upoważnić kogoś z rodziny do odbioru korespondencji.

kasiuleczko- a to mama nie moze Cie sama wymeldowac tymczasowo??pierwszy raz slysze, zeby policja to sprawdzala:szok:
OOO widze, ze tu wiecej 30 sie szykuje ;-)

No widzisz chciala ale widocznie nie mogla, dali jej karteczki do wypisania i mi przyslala- ze mam wypisac wlasnorecznie i im odeslac.

no tak,widzę ,że rocznik '82 :-D
moja mama w moim wieku miała już 11 i 9 letnie dzieci,tak więc też pamiętam mamę 30stkę :-D

kasiuleczko mojego brata też policja szukała,ale on się migał od wojska :-D
ja już jestem wymeldowana,musiałam do urzędu gminy wysłac list i upoważnić kogoś z rodziny do odbioru korespondencji.

no moj braciszek wlasnie dzis poszedl do wojska-mamie az sie lza w oku zakrecila bo teraz sami zostali.

anineczko-w omniplexie jest w weekendy kids-club na wybrane bajki i wtedy sa tak tanie bilety :-)wlasnie sprawdzilam i w sobote jest heppy feet 2 i chyba pojdziemy, trzeba korzystac jak tak tanio. wczoraj nawet bylo kilka rodzin z takimi malenstwami jak Twoj Jeremiaszek ale jak dla mnie to stanowczo za glosno bylo jak na takie dzieci.
kasiuleczko-a to Twoj brat na ochotnika tzn na zawodowego zolnierza, tak??

Ewelcia-ja też mam meldunek w Pl-i co mi zrobia:P
Marcysiu-wczoraj musiałam od razu wypróbować...niestety nie na schodach-wciąga rewelacyjnie...no i na schody to raczej tej rury będę używać(tzn jak w normalnym odkurzaczu)...fajne ma końcówki i naprawdę daje czadu-sierść Reksia już mi nie straszna;)))Dzieki za komplement;-)
Kasiuleczko-no co?życie dopiero się zaczyna po 40tce,więc jeszcze Ci brakuje:)))))

Witajcie

Ja dopiero teraz mam czas, żeby zajrzeć do Was;-).
Wczorajsza imprezka się udała:-). Zuzia bawiła się ślicznie, a jak P pomagał jej otwierać prezenty to tak nóżkami machała ze zniecierpliwienia że aż szok:-D. Świeczkę też próbowała zdmuchnąć tylko, że ona za lekko dmuchała więć tatuś jej pomógł:cool2:. potem jeszcze 2 razy była świeczka zapalana bo jeszcze Ania Asienki_r chciała z Zuzią dmuchać i jeszcze reszta dzieci. Dzieci się wyszalały.
Zuzi zabawek przybyło, aż nie wiem co mam z nimi wszystkimi robić. Pluszaki już wyniosłam do drugiego pokoju. dosłownie MASAKRA:szok:.

Lubiczanka wszystkiego najlepszego.
Biola, Gliwa witajcie
Kasiuleczka to policja takie rzeczy sprawdza??

może później wrzuce pare zdjęć.

AsieńkoM-fajnie,że imprezka udana:)zadowolone dzieci-a o to przecież chodzi:)))
a ja też się torcikiem pochwalę:)))Kasiuleczko-pomysł zrąbany;))))a tak serio dałam Dadzi do wyboru-ten właśnie albo hello kitty:) IMG_0945.jpg

reklama
hejka:-)

ja za 2 miechy bede miała 3:sorry2:

kasiuleczka niezły kawał ci brat zrobił:-Dja tez sie wymeldowałam ale tylko dlatego zeby mama za nas nie musiała płacic:baffled::baffled:

lubiczanka ty to jeszcze nie masz sie co tą trójką przejmowac:-)daleko masz jeszcze:-p

ja juz mam swoich chłopaków w domu:-)Szymek przez godzine nie chciał mnie póścic:-Dtulił sie a nawet do szkoły ze mną pojechał:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry