Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bede we wtorek..Ewelcia następnym razem jak będziesz w Newbridge zapraszam na kawkę![]()
. Po prostu mielismy zle ustawione i tyle..
OMG!!! Współczuję
Ale mam mortadelę to zrobię jutro na szybko kotlety z serem i będzie świeży
a że "gwizdany" to już nic nie poradzę;-)
;-)
...m pozniej kupil termostat,bo myslal ze to to,a to glowica jednak

MZ to cos dla mnie,niby malo jem ale najgorsze to podjadanie,tu ciasteczko tam kostka czekalady,jakis paluszek i w ciagu dnia sie uzbiera
Ale mi juz J zapowiedzial, ze to ostatni francuz jakiego mam

rok temu tez mielismy z tym problem, a dokladniej z zaworem, dzwonie do lanlorda i mowi jaka sprawa to zaraz przyjechal,popatrzyl,i pojechal po plumbera(ekspert-ktory cale osiedle robil)ten przyjezdza,patrzy i mowi pewnie slabe cisnienie wodyz miasta idzie i dlatego nie mozemy jej dopompowac
. Sprawdzili kaloryfery-odpowietrzone, pokrecil glowa i mowi,ze za kilka dni powinno sie unormowac
a ja im mowie ze moze to ten sam zawor jest rypniety i ze trzeba go wymienic to popatrzyl sie na mnie jakbym byla kosmitka a potem pojechal do sklepu,przywiozl nowy zawor i wszystko zaczelo grac.
No i nic sie nie odezwal juz wiecej bo mu glupio bylo, ze to on ekspert a takie bzdury gadal.

dobrze,ze jeszcze poszli pobawic sie do sasiadow to sie troche odwlecze i moze zdaze