reklama

Mamy z Irlandii!!

Gliwa-ja tam nie narzekam...szkoda mi Danielka było-młoda została z koleżanką,Dadzia po szkole do kumpeli,potem do Marty a on bidulek z nami się męczył:/Kurka-na którym leci DD?
Ewelcia-generalnie nie musiŁby iść,ale jeśli mu zagipsują nogę to kilka tyg mam go nie puszczać???a co do daty-no własnie ja też wolałabym od razu załatwić sprawe(w pl nie do pomyślenia takie"odroczenie"),ale nic na ichni system nie poradzę-tak mnie umówili i jeszcze przy wyjściu babka do mnie mówi,że mam wcześniej nie jechać,bo mnie nie przyjmą:szok:

reklama
helloł dziewczynki

się zryczałam na "Magazynie expresu dla reporterów" ..... stos chusteczek obok..

anineczko ło mamo jakie cudo .. normalnie jest synuś Twój najmłodszy przesłodki no:cool2: nie ujmując niczego braciom jego ;-) a jak oni? latają nad młodym czy niekoniecznie? podrap go w piętkę;-)

lubiczanko o masz...to Dawidek wyskakał :confused2: ale ze co.. kość się przemieściła i czekać masz do poniedziałku? bidny dzieciok :sorry:

katarina fajnie,ze wszytsko ok. A płeć... ważne zeby zdrowe było- niby tak się mówi tylko,ale to najprawdziwsza prawda;-)

Tichonkowa
yyy co to ja chciałam... a wyściskać Cię chyba ;-):-D

MartaF ehh no i masz.Oby szybciutko przeszlo :tak:

AsienkoM
no Zuzinka ślicznotka jest :cool2: taki aniołek mały

Nie wymienie wszystkich Was co nie znaczy, ze nie ściskam każdej z osobna;-)

A u nas... testy kompetencji się zaczęły juz w zeszłą sobote w pl szkole... więc same rozumiecie:confused2: albo i nie, bo Was to nie tyczy jeszcze :sorry: właśnie która to z tym wiekiem tu wyleciała :angry:lubiczanka chyba - uduszę :happy: w każdym razie nauki w ryj !!! Malo tego latorośl moja młodsza coś niekoniecznie dobrze się czuje :confused2: i tak w kółko ....

spokojnej nocki zycze Wam i sobie w sumie..

Lubiczanko mnie bardziej chodizlo o jutrzejszy dzien...bo na dzien dziesiejszy Dawid nie ma gipsu,do konca nie wiadomo co mu jest itp...ja bym wolala go jednak ten jeden dzien zostawic w domu....a pozniej w poniedzialek jak mu gips zaloza to z gipsem moze smigac do szkoly.
Sama mialam gips na nodze wiec,wiem ze mozna chodzic...;-)
Margaritto zdrowka dla Nikusi:)

Margaritta,Ewelcia-nie,no gips dla usztywnienia ma,ale tylko w tylnej części-tzn od"zakolana"do palców u stópki:tak:
Margaritta-co,ja?kiedy,gdzie narzekałam na latka;-):-D:-D:-DTrzymaj się dzielnie-a z Tobą Twa rodzinka-przekaż Martynce,że trzymam za nią kciuki!!!Nie dawać się chorobom,no i o!!
No dobra...ja też już sobie pójdę...bo mnie J wzrokiem zje;))))Miłej nocki Kochane

Lubiczanko cholibcia to się Dawidek dorobił.Oby go nie bolało,bidulek.Ale niestety i zapewne mnie w przyszłosci kontuzję u chłopaków czekają.Najbardziej właśnie się chyba boję złamań,kiedyś na własne oczy widziałam jak kumpel na rolkach skakał i otwartego złamania się narobił.
też oglądnęłam sobie Dirty Dancing...kocham ten film i pomyślec,ze ma on już 25 lat :tak:

Margaritta trzymam kciukasy za Martynkę.Zapewne będzie dobrze,zdolne masz dziewczyny to i pikuś będzie z testów.

MartaF zdróweczka dla was,koniecznie zdróweczka.

Tichonku a jakie dokładnie żelazko? zaraz se sprawdzę :-p
Buy Philips GC4410 Azur Steam Iron. at Argos.ie- Your Online Shop for . a to?
Super,zapewne będzie się dobrze sprawowało.
Ja mam takie,starsze zdeczka od Twojego,ale rewelka:
Żelazko Philips Easy Care GC 3240 - Ceneo.pl

AsieńkoM Zuzia śliczniutka :tak::tak:

dzieki dziewczynki na rozpływanie się nad moim serduszkiem,miód na moje serce,albo moja próżność ;-)

lubiczanko na spóchniętą noge gipsu nikt nie załozy:no:Kasia czekała aż tydzień:tak:ten czas jest na zejście opuchlizny:tak:nikt normalny nie założy ci gipsu przy przemieszczeniu kości od razu:no:możliwe ze zrobią to dopiero za tydzień:tak:

Witajcie
noc-heeeeeehhhh...Młoda jadła co prawda 2razy,Daniel dwa razy próbował się wkręcić do naszego łóżka,ale Dawid....6razy-to go bolało jak ziewał,to jak się przemieszczał....mój bidulek taki:sorry2:
a mnie nikt nie powiedział na jakim kanale to DirtyDancing leciało!!!!Niedobre!!!;)))))))))))))
Marta-dzięki za uświadomienie:tak:
No nic to-zapowiada się dłuuuugi dzień...Miłego dnia Wam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry