reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Crea-śliczne imię:)Spróbuj,spróbuj-zaobserwuj tylko czy się nic nie dzieje:)my wieczorami się cieszymy,bo o 20tej cała czwórka w łóżkach a my mamy czas własnie dla siebie:)
Margaritta-no wiesz Kochanie-wagę mam...a co gorsza-lustro:dry:A z przebraniem-no a za cóż księżniczka mogłaby się przebrać:)))))
Tichonek-obiecane...
attachment.php

Ostatnia edycja:
Witam

oj wieje dziś,wieje :baffled:

U nas dalej szpital,ale M do pracy pojechał.Nie ma to tamto.
Matt jeszcze śpi,ten to ma spanie po mamusi.Antek się już od godziny ubiera :dry:
Najmłodszy w rodzinie na szczęście ok.Dzielny jest,nie ma co.

Lubiczanko kochanego ciałka nigdy za mało.Mnie się tam podobasz taka jaka jesteś :cool2:
Ewelcia koniecznie porób badania. No i właśnie ty powinnaś zjadac batoniki energetyczne przy Szymku:-D

Witam nowe mamusie :tak:

AsieńkoM powodzenia na szczepieniu.I nie dołuj się wagą,mężowie kochają nas takie jakie jesteśmy. ;-)

Tichonku następna odchudzająca sie :-p przecież fajnie wyglądasz,no.
Ja to bym tylko chciała brzuszka się pozbyc,o tak by był jędrny.Zresztą jak mi spadł ten brzuchol to odkryłam 2 rozstępy :baffled: w żadnej ciąży się ich nie nabawiłam a tutaj z Jeremiaszkiem mi wyskoczyły.
A ten motylek to da radę na wciągnięcie brzucha?

Margaritta są już wyniki Martyny? A Nikola pewnie będzie królową balu :tak:

Ehhh i kiedy ja się doczekam przespanych nocy? Wiem,wiem,że jeszcze malutki ten nasz szkrab,no i od soboty to M wstaje do młodego,a i pocieszam się,że i z tym młodym kolki nas ominęły...no bo jak ma już miesiąc i nic się nie dzieje to chyba już nie przyjdą?

Kasiuleczko zapobiegawczo wit.c sobie zapodaj.Oby Cię nie rozłożyło :tak:

Aaaaaa za równo tydzień kalendarzowa wiosna dziewczynki :rofl2::rofl2:

dzięki za cmokasy dla mojego chłopaka,jak ten czas leci :-D

buziaki :-)

Lubiczanko,obiecane?Znaczy zdjęcie niuni Twej?
Buziaczek w pyszczek dla półroczniaczki:-)Już!Szok!:szok:

Tichonkowa - ta następna :-D

ja rozumiem dieta, lepsze samopoczucie, ale az taka samokrytyka :dry: dziewczynki no- bez przesady .
Ty byś się już lepiej nie odzywała:dry:Chude to to jak przecinek a oponę(:-D:-D:-D) ciągle zrzuca:-DAerobiki i te sprawy a szczupła jesteś,że aż zazdrość bierze:-pA Ty widziałaś,jak ja kiedyś wyglądałam a to było 16 kilo temu,więc mi tu nie truj:wściekła/y::angry:Chcę się czuć dobrze sama ze sobą a na razie to niewykonalne:dry:
Od dziś jeszcze herbatkę włączyłam czerwoną;-)U mnie w sumie największy problem ze schudnięciem to chyba dlatego,że ja bardzo mało piję,ale teraz wlewam w siebie ponad 2 litry dziennie i waga spada pomału:-)
Kasiuleczka
gratuluję pierwszego kiloska w dół:-D
Biola ja na Dukanie w pierwszych 8 dni protein schudłam jakoś 4,5 kilo
:tak:
crea ja mam od 20:00 jedną pobudkę około 5-6:-p
Anii Lenka chora czy co,że nie wiadomo czy jej szczepienie się odbędzie?
AsieńkoM bezbolesnego szczepienia Zuzi życzę i jak najmniej łez:-)
A ja jutro od rana zaś latanie:baffled:Badanie krwi mam,zakupy muszę zrobić bo mamy gości na cały weekend:tak:Trza coś naszykować,ciacho jakieś spiec,marchewkowe chyba trzasnę:-)
Anineczko nie,motylek bardziej na ręce i nogi
:tak:Na brzuszek to ja A6W ćwiczę i po 2 dniach mnie mieśnie bolą,że aż w szoku jestem:-pA ja nie chcę wyglądać fajnie,tylko ładnie.Mam ciągle w głowie swój obraz sprzed przyjazdu do Irlandii.Tu 25 kilo przytyłam, i wiem,że to tylko moja wina i póki coś z tym nie zrobię,nie będę się dobrze czuła:no:
2 rozstępy
:szok::-D:-DJa po Radku miałam dwa a teraz cały brzuch poorany.No nigdy go już nikomu nie pokażę:-(

Ostatnia edycja:
dzieki wam sliczne dziewczyny, dawno sie tak dobrze nie bawilam:) prawie jak w domu, przy kawie z przyjaciolmi :)))
teraz musze juz zmykac, bo malucha nie moge juz dluzej ignorowac:)
do przeczytania pozniej

Tichonkowa pojechałas teraz az mi emoty brakuje smiech.gif wqrza mnie takie gadanie , bo chuda jak przecinek to jest np. hmm kamcia :-D

anineczko - wyniki sa tylko z polskiego , z maty w sobote , w sobote pisze z historii- te na next sobote i tak w soboty na sobote :-D;-) 2 rozstępy oj oj :baffled: wez :-p

Tichonek-ano zdjęcie:zawstydzona/y:popieram-najważniejsze się dobrze czuć ze sobą
Anineczko-widzę pomaleńku,ale poprawia się-super:)i jakie szczęście,że Jeremiego ominęło:)
Margaritta-i ja Ciebie kocham Słońce...ale chudemu łatwo mówić,że po co diety...jak się ma figurę Naomi:tak:
Gliwa-braki w wyglądzie(albo nadmiary)trzeba poczuciem humoru nadrabiać;)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry