reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Wyskoczyłam tylko na szczepienie, a Wy tyle naprodukowałyście, że aż oczopląsu dostałam:-D:szok:.
poszłyśmy do przychodni, Zuzia oczywiście wszystkie dzieci zaczepiała i tak sie do wszystkich uśmiechała a mnie duma rozpierała;-).
potem tylko chwileczke popłakała przy samych wkłuciach, dostała naklejke z małpką i zaraz znowu uśmiech:tak:. Pielegniarka była bardzo zadowolona, że wszystkie szczepeinia o czasie, żadnego przesunięcia nie było bo jak na razie "odpukac" mała nie choruje. Mam teraz małą i prawą nóżkę obserwować po szczepieniu bo może pojawic się temperatura, wysypka, ale nie musi. Więc obserwacja.
Lubiczanka buziak dla Dominisi. Zakupy to wyglądają tak, że jade bo cos mi potrzeba a kończy się tym, że małą obkupie.
Kasiuleczka zdrówka.
Anineczka buziak dla Jeremiaszka
Crea moja mała od kiedy skończyła 3 miesiące spała od 20 aż do 6-7, a teraz to potrafi całe 12 godzinek przespać. w dzień to teraz ma jedna drzemkę ok 40 min a wcześniej 2 tak do godzinki.
Margaritta:rofl2::rofl2:
Gastone
normalnie na zawał mozna zejść

Przed chwilką mała stwierdziła, że fajnie raczkować z kredką w buzi:szok:.

Ostatnia edycja:
Anineczkoa dziekujemy:)
Tichonek-na poprzedniej str jest fotka...nie ma_
attachment.php
a teraz widac
Asienko+a to chyba wszystkie mamy cierpia na te przypadlosc z zakupami:tak:

Witam

Ania tani ten tiul! Ja place 6,50 ! A pytanie ile ma twoj szerokosci bo moj 3 metry.
A szydelkuje troche na zamowienie i tez dla swoich dzieci na wiosne.Kapelusiki, czapeczki i bereciki.Zamowilam plaszczyki wiec musze zdziergac cos pod kolor :-D

Wiesz nie wiem nie powiem Ci ile ma szerokosci jak kupie to Ci powiem :-D
I ja się witam
wpadłam miłego dnia Wam pożyczyć:)
Ja mam do zrzucenia 18-20kg,więc bez skrupułów się za dietkę wzięłam...bo jakbym z tym cielskiem na plażę wyszła to"zieloni"wszczęliby alarm,że wieloryba z morza wyrzuciło:-D:rofl2::rofl2::-Dale radocha jest jak się na wagę stanie-znów do przodu...albo raczej do tyłu o 0.5kg:)))))Miłego dnia raz jeszcze-obowiązki wzywaja:))))

Obys szybko sie pozbyla kg

hej dziewczyny,
faktycznie piszecie tu z predkoscia swiatla :)
fakt, wypadalo by sie przedstawic
wiec z Pl jestem z okolic Katowic, a tu mieszkamy od 3 lat w dublinie.
Mam super meza, ktory calymi dniami pracuje, i od 5miesiecy coruchne.
ktora tez zaluje zycia na spanie.... serio. teraz juz jest lepiej, wiec staram sie spac z nia i ladowac akumulatory.
ahhh kiedys tez chcialam miec blizniaki... sa takie sliczne i slodkie, ale mloda daje mi tak popalic, ze nie wyobrazam sobie miec tego podwujnie.
wiec PODZIWIAM MAMY BLIZNIAKOW!!!!!!!!

Po co spac wiem cos o tym moja cora tez malo spi

Crea witaj :-)

Godz 10 a ja juz po kolejnym przemeblowaniu.
Wyobrazcie sobie ze wyszlam umyc rece ( pol minuty??) wchodze do pokoju a Zoska sobie na komodzie ( przewijaku) .Serce mi stanelo.
Ta komoda jest wysoka! Boziu jak by zleciala to by sie polamala!
Juz mam wyniesione wszystko z pokoju!Szkudy male no!

Masakara!!!dobrze ze nic sie nie stalo
Tichonku Lenka od 2 dni kaszlala ale GP osluchala ja i mowil ze nic sie nie dzieje mam sie niestresowac,szczepienie miala kolejne na roczek no i waga piekna prawie 11 kg :-)
Lubiczanko zdjecia nie widac
Anineczko buziak dla synka

Milego dnia zycze

My po spacerku,kurcze wieje dzis nawet.:szok:
Asienko M Zuzia dzielna dziewczynka.
Aniaa to dobrze ze Lenka dobrze sie ma i dostała szczepionke.Waga ładna:tak:
Anineczko dla synusia buziak.
Lubiczanko racja,racja:-Dmiec poczucie humorku.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry