reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziewczynki wlasnie wracam z apteki no i aptamil pepti zamowione i kosztuje 10,5e wiec jak mi babsztyl nie przepisze bede kupowac trudno ale nie bede oszczedzac kosztem nikusia tym bardziej za 20e na tydz to nie wychodzi tak duzo:)jestem szzesliwa yupii bo to mleko mi spac niedawalo

reklama
Biola powodzenia z nowym mlekiem,oby pomogło.
A my wrociliśmy z miasta ze spacerku,pozniej poszłam z Igorkiem na plac zabaw pierwszy raz.Troszke go pobujałam,jaka frajad była.:-DNo i wróciliśmy do domku.Kawke trzeba spić.
Miłego popołudnia.

wchodziłam dzisiaj, ale jakos nie miałam sił na pisanie, zakatarzona jestem znowu o ledwo żyję, bo oczywiście nic nie mogę wziąć z tego co mi pomaga no i lipa... muszę sie męczyć, ale mam nadzieję, że jakoś mi przejdzie samo:sorry2:

Lubiczanko mam nadzieję, że udane nabycie :) cokolwiek to było...

Biola mam nadzieję, że to mleko pomoże, a co do testów, bo chyba pytałaś wcześniej, to mozna zrobić IgE całkowite z krwi u dziecka i jeśli jest bardzo wysoki poziom to znaczy, że występuje u dziecka jakaś alergia, ale do 3 roku życia nie da się ustalić badaniami co to, jedynie metodą prób i błędów :nerd:

reklama
Baby 55 rzieki za info tak wiem i sa tez testy domowe do sprawdzenia czy wlasnie ten fzynnik jest podniesiony oznacza alergie,niebawem bede w pl wiec sie dowiem co moge zrobic.
Lubiczanko juz nowy dzionek pochwal sie nabytkiem:)
Katrina dzieki za info na priva:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry