Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Marcysia oba sa fajne i do Dublina jest szybciej, a na zakupy to wszedzie coś jest tam Na mnie Fota w Cork zrobiła super wrażenie byłam tam dwa razy, a w ZOO raz.
Miłego wieczoru
Mateuszkucioci kochany dla Ciebie dziś w tym szczególnym dniu wszystko co najpiękniejsze! Dla uradowanych Rodziców i ich jednorocznej pociechy,aby następne latka życia płynęły w prawdziwie rodzinnej atmosferze, pełnej miłości i radości.lov u smyku :*
Witam:-)
Dziękuję ślicznie za życzonka:-)
Nie mogę uwierzyc,że to już rok minął...Za szybko,za szybko ten czas leciDopiero co tuliłam takiego małego okruszka a już rok minąłBa!Dopiero co Wam mówiłam,że pragnę drugiego dziecka i nie wiem co na to mój P
Matt jednak Radka dogonił i na roczek sobie dwunastego zęba fundnął,górną lewą trójkę
Za to Radek w tym wieku już od miesiąca chodził a Matt na nóżkach w drugi rok nie wszedłMatt już stoi sam,coraz częściej się sam puszcza,żeby postac,cieszy się,że mu się udaje,ale jak go zawołam do siebie to kroczka nie chce zrobic,tylko od razu siada i podraczkowuje do mnieLeniwiec pospolity
P wczoraj jeszcze do pracy nie poszedł bo tak go plecy bolały ale dziś już w robocie Lubiczanko dojechaliście już do domku?