reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Margaritta uściskam i wycałuję,a jakże.No widzisz,my w niedzielę mamy Zgagusiów u nas,tak więc przydało by się wrócić w sobotę do domciu :sorry2:

Barmanko seee ju tomoroł :)

Ostatnia edycja:
eee nic straconego anineczko- jestesmy w niedziele u Was razem z lubiczankami :-D;-)

barmanka - no spij dobrze niunia :* ;-) liznij tej "ksiązki"

swoją drogą jakie to nazwy dziwne wszystko przybiera :confused::-D

moja wałówka plus Twoja i tamtych to łooo siedzimy tydzien :cool2:
AsienkoM - no tak jak anineczka wspomniała - ale przeciez Wy mozecie sobie pogrillować gdzies z dala od domku :tak:;-)

kuszę kuszę :cool2::cool2:
To na którą mam obiadek wstawiać?

Nie liżę książek ostatnim czasy bo mam pasożytka w pokoju,który słodko śpi i go światło razi.
Trzeba go wynieść do własnego pokoju za jakiś czas :sorry2: bo mi lizania brakuje :-D

reklama
Do góry