reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko-to nam było niezmiernie miło:tak:
Marta-nie?niebo w gębie!!!A powiem Ci,że Ania też ma talenty kucharskie:tak:
Vikamcia-o proszę...nadrabiaj i wracaj;)
nie wiem jak reszta Irlandii,ale tu straaasznie pada:crazy:Mimo tego nastrój od wczoraj trzyma i żyć się chce:-DM
iłej niedzielki Wam

reklama
u nas tez mokro:(noc masakraa jedziemy z nikusiem dzis do szpitala a dzis biedny ma urodzinki:(biedny moj malutki juz nie moge patrzec jak cierpi:(caly czas giraczkuje do tego doszly wymioty i czasami nie moze dobrze oddychac wyglada tak jakby flegma i slina mu przeszkadzala b w srodku ale co dziwne nie ma kataru

Biola-Nikusiowi zdrówka,zdrówka i jeszcze raz-szczęścia!!!
images

Witam

Teściowa już u brata P bo bratowa juz cos zaczęła jęczeć i sie czepiać więc żeby się nie kłócić to ustąpilismy (jak zwykle my), ale tak mi nerwa ruszyła:wściekła/y:, że dobrze, że z P z nia pisał przez skypa.
Pogoda okropna, pada i wieje

Biola wszystkiego dobrego dla Nikusia z okazji urodzinek pierwszych i oby w szpitalu wreszcie Wam pomogli.

Ide

Witam, u nas tez pada...az nie chcialo spod kolderki wychodzic, ale starszak wolal jesc i trzeba bylo tylek ruszyc:nerd:
Znowu trzeba z szafy bluzki z dlugim rekawem wyciagnac:-(

Biola, sto latek dla Nikusia
Biedny on, daj znac po szpitalu co Wam doradzili.
A i niesmialo przypominam o kontakcie do dentysty, na razie mnie nie boli zabek ale wole miec w razie w-u

Lubiczanka, Marta, Anineczka, ciesze sie ze grill sie udal :) udalo Wam sie chyba wykorzystac ostatni ladny dzien ;)

Katrina, hop hop jestes tu jeszcze?

Bry
Biolu dla Nikusia wszystkiego najlepszego, przede wszystkim zdróweczka, bo coś go te choróbska nie opuszczają
AsienkoM czyli jednak nie odpuściła, ech. A chociaż przyjechali po nią czy P ją woził. Dla Twojego P od nas wszystkiego najlepszego
Lubiczanko, Anineczko, Marta fajnie, że spotkanko się udało, ale z taką ekipą to chyba było wiadome:-)

Barmanko janusz banasik nq tallqght 1850373373 kochana to jest nr do recepcji i popros ze chcesz wizyte do pl doktora a ta cala firma nazywa sie smiles dental www.smiles.ie,a i dentysta znajduje sie kolo mroza poloneza na przeciwko squera:)
My jestesmy w szpitalu:(

Hejka.

AsienkoM
ja bym nie ustąpiła.:no:na waszym miejscu.Dziwna ta wasza bratowa.Dla Twojego męża WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.
Biola STO LATEK DLA NIKUSIA.DUZO ZDRÓWECZKA.
Lubie niedziele,wtedy mąż jest w domku.Śniadanko przygotowała.Humorek dopisuje.Po południu wybieramy sie do znajomych.
DZIEWCZYNY SUPER ZE SPOTKANIE WAM SIE UDAŁO.
Miłego Dzionka.

Ostatnia edycja:
reklama
Biola biedni wy...sciskam was mocno...
Duzo zdrowka dla NIkusia i ogromny buziak na roczek!
Lubiczanko,Anineczko<Marta super ze Imprezka udana:-):tak:
AsienkoM wsztrskiego naj dla Twojego P:-)

u nas tez jest zimno i pada...dzis dzien spedzamy w domu...od 16:30 do 22 bodajze mam Nille do kompeltu;-)myslalam ze bedzie pogoda to wezmiemy ich z m na duzy plac zabaw...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry