reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

pogoda mnie usypia

Asienka_r nie ma sprawy, będziemy czekać, oby pogoda była znośna.
Aniaa udanej wizyty
Biola oby tak dalej

Dzwoniła dzisiaj Katrina. Czuje się dobrze, poród był szybki o 17 byli w szpitalu a o 19:05 mały juz na świecie. Nie wie jeszcze kiedy wróci do domu.

Ide kawke spić.

reklama
bry , zyje;-)
chata ogarnieta, mielismy malowanie kuchni wiec trzeba bylo posprzatac, ale przynajmniej czysto.
Pobyt szybko zlecial i wcale nie odpoczelam. Komunia - bardzo ladna uroczystosc, malo dzieci bo tylko jedna klasa, potem objadlam sie jak bak.
Obiecuje sobie ze nigdy wiecej nigdzie nie jezdzimy a zawsze wyglada to tak samo. Jedynym plusem bylo to ze mieslimy auto do dyspozycji:-)

Katrna - ogromne gratulacje, zdrowka dla was i szybkiego powrotu do domku

Pogoda dzis usypiająca,oby sie poprawiła szybko.Bo nie znosze takiej pogody.Dobrze ze M juz w domku.

:tak:.
Wisienko co dobre szybko sie kończy.
Miłego wieczorku.

Ostatnia edycja:
Witam:-)
Posucha tu ostatnio:sorry2:
Ania odzyskałaś głos?A jak Lenka?
Biola jak Nicolasek?Się nacierpiał strasznie:-(Dzięki za magiczny sprzęt;-):-DEksploatuję jak głupia:-D:-D
Matt przeziębiony,kicha,prycha,smara:baffled:Radek toże:baffled:Matt chyba po szczepieniu miał osłabiony organizm i się przyplątało przeziębienie a Radek od niego podłapał:sorry2:No ale chociaż Matt już nie obsrywa się po 5 razy dziennie:-D2 mu wystarcza:-DDorobił się 13-tego ząbka:tak:AsieńkoM powiedz Zuzi,żeby miała motywację:-D
Za to chodzic nie chce
:dry:Radek już śmigał jak miał 11 miesięcy a ten ani myśli:sorry2:Stoi sam,bez trzymania,ale ani jednego kroku nie chce zrobic:no:Od razu na tyłek siada i raczkuje:-pCykora ma chyba:sorry2:
Wisienka witaj:-)
I tak myślę i myślę...Chyba stała się rzecz niesłychana...Nie mamy w tej chwili ani jednej mamy ciężarnej na etacie:szok::-DKurczę,zawsze któraś z brzuszkiem była a tu o!:-DChyba,że o kimś zapomniałam?:baffled:
Brac się,dziołszki do dzieła:-D

I ja witam
ale puchy:szok:
Tichonek-zdrówka u Was!!!!jak przygotowania do wakacji?Gratki Matiemu za kolejnego ząbka-u"nas"w paszczy ciągle nic:sorry2::dry:
AsieńkoM-dawaj do nas-zapowiadali burzę,a mnie własnie pranko na dworze schnie:tak::-D
dziewczynki-macie moze jakieś namiary na sklep z częściami samochodowymi(niedrogimi of course-a najlepiej za free;)))))?Wdzięczna będę za cynka:tak:
No i mija mi dzionek-dziś zrobiłam czerwony barszczyk-pierwszy w zyciu raz...Tzn na Wigilie robiłam,ale taki z paczki:/a tu pełna parą barszczysko jes-ciekawe jak moje wybredne dzieciory zareagują:baffled:

Tichonku a nie ma za co dobra kobieto:)powiadasz mat juz ma 13zebow szok nikus ma dopiero 5:(a z chodzeniem to mam podobne stoi sam ale kroku nie zrobi nawet jak go trzymamy za raczki to nie chce zro ic a z pfhaczem przejdzie.to takie cykorki nasze:)
Nikus juz lepiej dzieki Bogu antybiotyk zaczyna dzialac dostal go na 10 dmi wiec go jeszcze pobierze;(
A co do ciazowych mam to trzeba znowy zaczac kolo i tak mysle czy nie misia zaczela od epidemi ciaz;b

reklama
Matt pchacza do nas dostał na urodzinki i też śmiga z nim aż miło,ale bez już nie chce:baffled:Wnerwia się jak go postawię i wołam do siebie:-D
...Chyba oczadziałaś z tymi ciążami:szok:Po Misi to niedługo ja byłam w ciąży:szok:Spaaadaj!!!:-D
Za to jest jeszcze kilka mam,które dopiero jedną pociechę mają:cool2::rofl2::-pNiech one teraz się rozkręcają;-):-D
Lubiczanko ano jakuś tak...Wczasy mają byc to będą:sorry2:Zupełnie mnie radośc na nie przeszła:sorry2:Na pewno będą mnie cieszyc jak na nie w końcu dotrę,na razie-średnio mnie cieszą:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry