reklama

Mamy z Irlandii!!

No wiesz :)a po tobie ja ale ile jest mam co juz maja 3,4 dzieci(pozdrowienia dla was kobitki)a tak swoja droga to ua bym chciala wiecei dzieci chce miec duza rodzina bo wtedy tak fajnie jest ale potrzeba mi tez wiecej cierpliwosci a z tym juz gorzej u mnie:(

reklama
No tak,Ty jeszcze,ile...?2 czy 3 synów masz miec?:-DTo działaj,działaj;-):-D
Ja jeszcze na jedno się piszę,mój P już trochę mniej:sorry2:A już na pewno nie w najbliższym czasie:-p
Może,za jakiś czas jak mojemu P się odmieni to powalczę o trzeciego chłopaka:-D

o proszę jakie rokowania:))))))))))))))Jakie plany:))))))))))))
Tichonek-jak to nie cieszy Cie myśl wakacji????Co się dzieje ??????Głowa do góry-cokolwiek się dzieje-bedzie dobrze:tak:

Hej dziewczynki
.
Tichonku gratki dla synusia za kolejnego zębolka.Zdróweczka dla Was duzo.My tez planujemy jeszcze jedna dziecko,ale dopiero jak Igorek troszke podrosnie.Chyba ze sie wczesniej trafi.:-)
Biola dobrze ze u Was lepiej ze zdrówkiem.
Aniaa jak tam u Was zdróweczko.
Dzis długo z Igorkiem pospalismy,wyspałam sie.Spacerek zaliczyliśmy.Pozniej moze do Dublina sie wybierzemy z M.Zmykam.Miłego Popołudnia.

Ostatnia edycja:
No i psia demet musze isc do dentysty:angry: w 'piatce' odlamalo mi sie troche zeba:baffled: rani mnie w policzek.. nie wiem czy to jest ten sam zab co mnie wczesniej bolal czy inny. Na piatek sie umowie, jak nie zapomne:nerd:
Jutro idziemy do gp na 6tyg czekap:tak:
A mnie dzis podkusilo i w takie cieplo gniazdka pieklam:dry: ale czego to sie nie robi dla podtuczenia masy chlopa:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry