reklama

Mamy z Irlandii!!

No wlasnie anineczko tak powinna wygladac wizyta u specjalisty,no ale coz moze w grudniu trafimy na kogos kto sie zna:)no wlasnie co do okresu jesienno zimowego to tez sie boje i zobwczymy jak to bedzie a moze noz widelec nie bedzie tak chorowal a jezeli bedzie to bede wiedziala ze jednak wyciecie to koniecznosc
Tichonku moze nie rozdarty w dniu ale wieczorami jak chodzi o spanie to katastrofa a przeciez moje dziecko nigdy takie nie bylo a juz jak sie obudzi w nocy to nie ma szans zeby usnal u siebie a potrafi sie budzic kilka razy a do tego dochodzi tez kacper i tak dzis tylko do nich dwoch do godz 1am wstawalam 5 razy wiec stwierdzilam ze nie ma sensu ich przenosic:(

reklama
Anineczko-ryzykantko Ty;)Odpowiem Ci w ten sposób-matka(ja)się nie nauczy i pomimo wpadek tortowych obiecała synkowi na urodziny-bo jak mu się kupne nie podobają,a u mnie zamawia jaki chce i co?I matka
daje:dry:plan ambitny jest,a jak wyjdzie sami się przekonacie;)A jeremiaszkowi ogromniasty cmokas za osiągnięcie kolejnego etapu-czyli przewracania się:)))))
Barmanko-i co?Zdecydowałas się na te poduszke?
Tichonek-Ty ale się już masz z tymi ząbkami...Oby dał już mamusi odsapnąć;)ale ale-skoro o tym mowa,to oficjalnie ogłaszam,że Dominiczce wylazł wreszcie 1szy ząb-hurrrrra!!!!!!!!!!!!;))))
AsieńkoM,Gliwa-pewnie,że siły są zawsze...inna sprawa,że nie każdy chęci ma...o to J się na szczęście martwić nie musi,bom nimfomanka;)))))
Biola-brak mi słów...Chociaż już nie dziwi ichnie podejście-poprostu trzeba się przyzwyczaic.I w tym miejscu taka ja mogę się cieszyc,że moje Szkrabki prócz przeziębienia nie miewają żadnych przypadłości:/

No,kurczę...W sumie jakby nie patrzec,Polska jak do tej pory niepokonana:-)
Ja wierzę,że wygramy:tak:
Ostatni mecz,z Rosją,uważam,że był piękny:tak:Jak to ostatnio mówią,do Czech razy sztuka:-DMusimy teraz wygrac,innej opcji nie ma;-)
...Po mojej propozycji to teraz już na pewno Margaritta się do wyjazdu do Polski nie odezwie:-D:-D:-D

Lubiczanko,no!Gratki dla Domisi:-)
...Rozdarty wstał...i....się drze:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Biolazdróweczka duzo.
Tichonku duzo sił i wytrwałości.Oby jak najszybciej te zębolki wyszły.
Lubiczanko dobre:-D.Gratki za zębolka dla córci.:tak:
Siedze i kawulke spijam,Igorio poszedł na drzemke.Obiadku dzis nie gotuje,wczorajsza ma zupke.Więc luzik.Wstanie zje obiadek i pojdziemy na spacerek.

Biola aha to w takim razie abys z nastepnej wizyty byla zadowolona moze lekarz bardziej sie przylozy,ehhh tutaj to sluzba zdrowia pozal sie Boze

Lubiczanko
nimfomanka powiadasz :-D

Tcihonek byl piekny choc juz bylam pewna ze przegramy

Ale wieje na dworze zmykam Lenuske uspac bo juz jeczy

Lubiczanko ale ja nie pomyslalam ze z kim popadnie nie nie ...

Bylismy chwile na dworze za ciekawie nie jest bedzie padac Lenuska spi zjadlysmy obiadek wiec teraz luzik ide opaseczki tworzyc poki wena wrocila :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry