reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzień dobry:)
Dziś pobudka o 5.40-nie jest źle;-)
Wiesieńko-a nie chcieliście całego domku pomalować?;)Fajnie,że przesyłki dotarły:tak:
Tichonek-nooo-fajny taki przypływ gotóweczki-warto czekać;)
A u nas dziś w planach -kończenie torta i inne takie pichcenie;)Oczywiście sam tort to nie mniej niz 3godziny:szok:
Miłego dnia Wam

reklama
Hej dziewczyny ale jestem polamana i do tego @przyjechala spozniona o prawie tydzien of course tescik musial byc:)wiec czuje sie jak po zdezeniu z samochodem:(
Tichonku ja juz odeslalam ta formr o fis i tez dali nam ponad miesiac na zwrot listu:)a mam pytanie o BTS czy jak dostalismy w tamtym roku to w tym mam skaladac ponownie czy z automatu wplynie na konto i kiedy?
Ale pogoda poprostu tylko siedziec i ryczec a tu juz polowa czerwca :(dobrze chociaz ze lece do pl na 6tyg i tam bedzie cieplo u slonecznie:)a wiecie ze ja to jeszcze grzeje no normalnir kuzwa caly rok z malymi przerwami no normalnie az boje sie jak rachunek przyjdzie:(

Witam

w depresję można popaść :confused2:

Biola poprawy życzę.
Jak dzieci? Zdrowe?
Polecisz na 6 tygodni to trochę zaoszczędzicie na grzaniu.
Ja też grzeję :confused2:

Margaritta no to klasa z tym Land Roverem ;-)
Fajny,ale dla nas za mały :-D
I nie bój się podróży,dojedziesz,wymięta i wymemłana ale dojedziesz :-D
Aaa i bagaż u nas jednak był ograniczony,ledwo co bagażnik się zamknął :szok::-D

Tichonku fajnie,że dostaniesz BST.Ja nie buuu.
A tu wczoraj Matt już dostał listę książek,M zostawił 70 euro na arts itp. no i to tylko na jedno dziecko,a jeszcze Antek przytarga listę książek i też na arts też z 70 dych zostawimy,wczoraj jeszcze 30e zostawił M na jakąś wycieczkę itd.no tylko za kieszeń się trzymać :dry: dobrze,że tych mundurków nie ma.
Co prawda M załatwia Fis od stycznia,ale coś załatwić nie może,wściek bierze mnie bo do września wiedziałabym na czym stoję.
A jak Matt dzisiaj?

Lubiczanko nooo gratki dla Dominisi za zębulka.Ciocia musi jutro ucałować kruszynkę :tak:

Młody dzisiaj bez protestów usnął na drzemkę,aż dziwne bo tak to zwiedzałam z nim wszystkie miejsca do spania.Łóżeczko nie,nasze łóżko nie,wózek też nie,fotelik też nie i tak wybrzydzał,a dzisiaj proszę.W swoim łożu odpadł bez marudzenia.Tak więc szybką kawkę sobie strzelę :-)

Bry w ten jakże piękny dzionek:-p
Margaritta no niezłe autko
Lubiczanko powodzenia w kuchni i udanej imprezki już dzisiaj życzę, bo wiadomo, że jutro to już po imprezce prawie napiszę:-p

Ja już ruskie zrobiłam, Ania 5 wciągnęła, ale to na jutro mają mieć z M, bo dzisiaj nie mam kiedy po południu robić, bo mam szkolenie Garda Vetting do szkoły, więc zanim wrócę to wieczór będzie.

Dobrego dzionka

Gliwa-tak-robimy Dawidkowe 9urodziny;)
Asieńko-miłej pracy już dziś;)a kiedy kończycie rok?
Anineczko-młoda juz dziś gotowa na całuski-pycha otwiera;)Jak pupa i bok?A jak Jeremiaszkowe uszko?
Biola-ciesz się parspektywą wyjazdu;)

wow młody 2h spał,a to wyczyn ostatnio.

Lubiczanko ja mam siniaka na pupie i łapa tez boli bo próbowałam ratować młodego i się podparłam nią o schody,ale już ok.Lepiej jak wczoraj.

Niech ćwiczy,otwiera buziaka to pewnie zobaczę ząbka perełkę w buziuni.

No lecę,bo już tłucze zabawkami po łóżku :-)
Wsadzę go w leżaczek i będzie z matką kolejną łazienkę sprzątał.Jedną już wyszorowałam,jeszcze dwie zostały :dry:

Bry:sorry2:
Radek na wycieczkę pojechał:confused2:Fajną mają pogodę:wściekła/y:
Anineczko a kto powiedział,że dostanę:sorry2:Może napisałam,może...W zeszłym roku miałam złożone papiery o FIS ale nie było jeszcze decyzji więc nie dostaliśmy BTS a w tym roku znów będzie w trakcie rozpatrywania o przedłużenie FIS i może tak byc,że przyznają ponownie jak już czas na składanie o BTS upłynie i co,zaś nie dostaniemy BTS:confused::wściekła/y:,ale nie popuszczę w tym roku.Będę ich nękac:-D
Matta cudów ciąg dalszy,obiadu dziś nie ma bo od rana nie mogłam się nigdzie od niego ruszyc:confused2:Teraz poszedł spac to tylko poodkurzałam i pranie rozwiesiłam,zaraz wstanie i obiadu nadal niet:sorry2:Czadowo:baffled:
A Radek w tym roku nie ma impry urodzinowej:sorry:Nie chciał:sorry:

reklama
Tichonku ja nie bede czekac na decyzje z fis tylko skladam o bts zrobie to jak wroce w polowie sierpnia:)
Anineczko oj ciesze sie ze ale tylko dlatego ze cieplo bedzie:)no i ze dzieciakow podkuruje troszke:)
Ale sie fatalnie czuje no masakra jakas:(ide nospe zarzucic bo bez niej ani rusz dzisiaj
No ale jutro mezusz w domku i meczyk:)

Do góry