reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam,
ja juz po zakupach i to sama z Asia, ale jezdzila grzecznie w wozku zakupowym wiec nie bylo zle w Dunsie sa pampki po chyba 13€ jak ktores mamy zainteresowane a w tesco mleko Aptamil 2+ po 9.50;-).
lubiczanko- od chcialabym ale na razie udalo sie wysepic kuchnie:tak::-pi ta zmywarke

Hej

U nas deszczu ciąg dalszy. Wczoraj popołudniu się rozpogadzało, nawet na spacer wyszliśmy, ale wieczorem zła aura powróciła.

Lubiczanka
udanej imprezki.
Biola, Lubiczanka współczuje, że tak wcześnie Wasze dzieciaczki się budzą, moja wstaje o 7:30 i czasem mam wrażenie, że to wcześnie, w szczególności przy takiej pogodzie.

Miłego dzionka

A u nas wyrywanie zeba ciag dalszy druga gorna jedynka kacprowi sie ledwo trzyma no i trza ja wyrwac tylko w domu chetnych brak:(

U nas jedynka i dwójka na dole już,już zaraz wylecą,ale na razie jest panika:sorry::-D
Lubiczanko udanej imprezki:tak:
Ja zasypiam na stojąco,Matt dał zaś czadu w nocy:wściekła/y:Spaaaaac!:sorry2:

Nie chce mi się nawet gęby otwierac,żeby coś powiedziec:sorry2:
Zaraz zakupy spożywcze a potem leżę,wyłączam telefon i mam w nosie wszystko i wszystkich:confused2:

reklama
Witam
Wiesienka dobrze ze przesylki doszly
Lubiczanko gratki dla cory,udanego przyjacia zycze :)
Biola o ktorej matko !!!!

Obiad sie gotuje pozniej ide na shopingii z mezowym sie umowilam, zmykam bo Nacia drze sie ze cos czuje,Lena sie zesrala ....

Milego dnia zycze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry