Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, a ile razy miałyście pobierana krew w ciązy? Chodzi mi o takie badania jak żelazo, płytki krwi czy nie ma anemii, cukier itp
Ja miałam tylko raz na początku ciązy... czy to nie za mało, skąd wiadomo czy teraz wszystko w porządku??
ostatnio pobierali mi krew na poziom zelaza wlasnie
malo slodka itd...w Pl bardziej mi smakowalo...
no ale tutaj tylko malenku kubeczek a w Pl 0.5 l daja o bicia slodkiej glukozy normalnie lukier

Jakaś zakręcona jestem po tym porodzie
Już dziś nie mam siły na pisanie poematów więc tak tylko wskrócie: Nie taki diabeł straszny jak go malują, poród do przyjemności nie należy, ale warto się chwilę pomęczyć. Ja rodziłam naturalnie, bez znieczulenia(tylko gaz), po bólach krzyżowych byłam tak wymęczona że marzyłam tylko o kilku minutach snu i nie miałam sił przeć. I tu wielkie podziękowania dla mojego męza za mobilizację do wysiłku;-), pomimo wcześniejszych obaw bardzo mi pomógł. Sama świadomość że jest przy nas ktoś bliski dużo daj
e
?! po porodzie jak położyli mi moje maleństwo na piersi , a póżniej położna chciała zabrać ją na mierzenie, ważenie to mała złapała się mojej koszuli i nie chciała puścić;-)skąd tyle siły w takiej małej istotce?!
?!