reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Barmanko-no więc po kolei-Jak urodził się Dawidek to ja startowałam do klasy maturalnej(on urodził się w czerwcu)-karmiłam normalnie do września,ale jak poszłam do szkoły,to on spróbowawszy inszych smakołyków sam zrezygnował:/Dadzię karmiłam przeszło rok(rok i miesiąc dokładnie)i też jakoś tak bezbólowo poprostu przestałam karmić.Danielek odstawił mając 10miesięcy,a Mika-w związku z jej małym przyrostem wagi kiedy miała 4 miesiące musiałam dokarmiać butla(bo się GP wydawało,że to coś przyspieszy-hłe,hłe:( ),więc sama stwierdziłam,że po co się wygłupiać z cycem i butlą na zmianę:/W każdym razie nigdy przez to specialnie nie cierpialam-przynajmniej fizycznie;)
Gliwa-a nie,no ja wiem...daleko mi do rozpaczy czy paniki...naturalna rzeczą jest,że predzej czy później ruszy,więc spokojnie;)
Vikamcia-podejrzewam,że Didi juz się do Ciebie odezwała?pisać nie musi,ale jest na bieżąco-prawda Didi?

hejoooo!
Gliwa brawa dla Igorka:)

ja zmeczona:cool2::ninja2:

Szym od wczoraj goraczkuje...poszlamz nim na plac zabaw,a po powrocie zaszlismy do lidla i z lidla do domu juz na rowerku nie mogl dojechac:(...widzialam ze jest zemczony.\
Doszlismy powoli do domu,on usiadl na kanapie i zasnal....wstal po 45min i wtedy zauwzylam ze cos jest nie tak...sprawdzilam temperature,a on mial 38,3...dalam Nurofen i zaraz poszla w dol.
Pod wieczor znow mial temperature.Przespal ladnie cala noc:)wstal dzis o 9:szok:...Matko kochana jak nie Szymon normalnie;-)bo przeciez on 6-7 wstaje;-)czasami o 7:30.
Dzis tez ma temperature,ale oprocz tego innych objawow brak....

Witam
Ewelcia-jak nocka?Mam nadzieję,że to było chwilowe osłabienie u Szymka:tak:
Ja mam dzisiaj totalny zawrót głowy,więc ładuję baterie od rana i...wioooo
miłego dnia Wam

Witam
Wczoraj byliśmy w zoo w Dublinie,to miała być nagroda dla Ani, że w końcu załapała o co w sikaniu na nocnik chodzi:-p:rofl2:, więc dzień minął nam miło. Pogoda dopisała. Kupiliśmy kilka pierdółek, M zaprosił na obiadek i wróciliśmy zmęczeni jak 150

Barmanko w przepisie znalazłam, że można je z borówkami zrobić, ja się jeszcze nad truskawkami zastanawiałam
Ewelcia zdrówka dla Szyma, może to jakaś chwilowa niedyspozycja była

Dobrego dzionka

Hej

My wczorajszy dzień spędziliśmy w domu, zaprosiliśmy znajomego na obiad i troche się pogadało.
Ale wieczorek spedzilam z P mega miło:-p :-)

Zuzia ostatnio coś przebudza się po 6 rano, coś popłakuje stęka i jęczy i przez to po południu jest już zmęczona i zasypia na godzinke.

Asienka_r no to wspaniale, że wyprawa się udała i wszyscy zadowoleni i zmęczeni. Gratki dla Ani za postępy nocnikowe.
Ewelcia jak tam Szymon dzisiaj, zdrówka dla niego
Gliwa pakujesz juz sie pomału??

No jedno już mam odhaczone-NCT nasz dziadzio przeszedł:-D
AsieńkoR-wspaniała nagroda:)Anulka miała świadomość z jakiej to okazji?
AsieńkoM-może jakieś kolejne zębólki są w trakcie przebijania?Albo Zuzieńka potrzebuje więcej snu-stąd drzemki popołudniowe...a rano zwyczajnie już ma akumulatory naładowane:sorry2:

Lubiczanko czemu dziadzio?ile ma latek?dobrze ze NCT zrobione:)

AsienkoM Szym mial rano o 6 39,7 stopni:(...dalam nurofen i zaraz zaczela spadac...teraz juz jest ok,ma 36,8..mam nadzieje ze juz bedzie ok.
Kolezanki syn w tamtym tyg.tez mial temperature przez 3 dni,byli z nim u lekarza i kazal podawac nurofen i calpol na zmiane...powiedzial z etaki wirus dziwny panuje,ze tylko temperatura jest

Lubiczanko tak wiedziała:):)

Nie mam dzisiaj dziecka:):):), dostała wymarzony zestaw do herbatki i od rana się bawi, nie gada, nie ogląda bajek tylko się bawi z wymyślonymi przyjaciółmi:):):):-p:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry