reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Barmanko,Kamcia-wielkie dzięki,że pytacie:****No więc było przesuper!!!dzieciaki się wybawiły na maxa-i faktycznie ciężko było wyciągnąć ich stamtąd-zwłaszcza,że woda w baseniku dla dzieci(ze statkiem pirackim)cieplusieńka:)))
Miłego wieczorku Wam

Lubiczanka, haha to tak jak ja :-D:-D

Asienka, u nas ta mgła była już wczoraj wieczorem, normalnie jakby ktoś mleko rozlał:szok:

Asienki miłego dnia Wam życzę.

Ja dziś leczo robię, a co:tak: chlebek jeszcze upiekę i myślę nad jakimś deserkiem bo dziewczyna Marcela wróciła z pobytu w Pl i pewnie przyjdą do nas:tak:

Kurcze, ja ciagle z tym chrztem... Juz po. Bylo super. Mala wcale mocno nie plakala, czasem cos jeknela i to wsio ;-)
Mam tylko pytanie, jakie macie nazwisko na akcie chrztu? Panienskie, czy juz 'zamezne'??

reklama
Kurcze, ja ciagle z tym chrztem... Juz po. Bylo super. Mala wcale mocno nie plakala, czasem cos jeknela i to wsio ;-)
Mam tylko pytanie, jakie macie nazwisko na akcie chrztu? Panienskie, czy juz 'zamezne'??
Panieńskie:tak:Też mnie to zdziwiło i poszłam do tej babki co się tymi chrztami zajmuje,żeby to zmieniła bo jest błąd,ale ona mi wytłumaczyła,że tak się tutaj wpisuje więc spoko;-)
Wiele łask Bożych dla Zuzi:-)
Dobry,tak w ogóle:-)
Normalnie nie mam czasu na nic:sorry:Piorę,piorę i końca nie widać,do tego ciągle latam za Mattem bo zapieprza jak perszing po domu:-DNudził się biedaczek bez Radka,ale już Radek wczoraj wieczorem wrócił więc dziś było lżej:-DŚpi teraz wiec wpadłam:tak:
Co do wczasów to oczywiście było zawodowo:-)Wygrzałam stare kości,wymoczyłam starą skórę a teraz strasznie tęsknię:-p
Dzieciaki super:tak:Matt tylko bał się morza więc jeden dzień tylko plażowaliśmy a tak to basen:tak:Radek przełamał opór do wody i szalał jak wściekły:-DCałe dnie z wody nie wychodził,skakał,chlapał,nurkował:szok:W szoku byliśmy:-DMatt był najmłodszym dzieciaczkiem na turnusie więc wszyscy się nim zachwycali,goście i obsługa:-)A jak go w kole do basenu wsadziliśmy to za każdym razem pełno dziewczynek wokół niego się kręciło,głaskały go,polewały,kółko popychały:-D
Też płakał jak go z wody wyciągaliśmy:-D
Pogoda dopisała przez cały pobyt...30-34 st.C i słonko:tak:
Hotel ok,ale Lubiczanko Ty miałaś all inclusive więc podejrzewam,że i pokoje bardziej komfortowe:sorry:Nic z tych rzeczy,o których pisałyśmy na GG nie było w pokoju:confused2:Za to były mrówki:szok::-DNo,ale na szczęście w pokoju niewiele czasu spędzaliśmy więc dało się przeżyć:-D
Port Aventura meeega:-)Się mało nie obrobiłam jak mi się zachciało na jednej kolejce przejechać:zawstydzona/y::-D
Dużo by opowiadać,no suuuper było i już myślę o następnych wakacjach,tym razem trochę na dłużej bo 8 dni to stanowczo za mało czasu:tak:
AsieńkoM ano super,ze udało się nam jednak na pierwszą pozycję w konkursie awansować
:-)Już na wczasach mi teść doniósł:-DNie wiem tylko po co ta dziewczyna,która zajęła pierwsze miejsce w ogóle startowała w konkursie skoro od początku wiedziała,że nagrody nie odbierze:eek:...Taki pies ogrodnika:sorry:Chciała sprawdzić czy ma oddanych znajomych czy jak?:eek:Nieważne,niech jej będzie:sorry:...My się sesjujemy w ten weekend:tak::-D
Barmanko pytałaś kiedyś o małe,drewniane wieszaki...Ja,jakieś 2 lata temu w Peenysie kupowałam:tak:6 wieszaków w trzech kolorach:tak:.Byłam wczoraj i patrzyłam,ale teraz już nie ma,tylko takie zamszowe:sorry:A w Mothercare są plastikowe Search results for: 'hangers'

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry