reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Asienka jak była mama to wziął 6 dni i teraz do Polski 5 i 5 jak będą moi rodzice więc jest 16 dni. A ma 20 dni do wykorzystania.
Barmanka, Asienka ja tez mam lenia.
Lubicznka dobre i 11 dni.

Landlord dzwonił, że w poniedziałek przyjdzie gościu do pralki.

Tichonek-o!
Barmanko-różne różniaste-najlepiej zeby cos miały w prezencie...ostatnimi czasy chorują na coś co zwa"beno łiwe"(tak sie nie pisze:zawstydzona/y:)Dawid ma klasek,do którego zbiera karty-w kazdym numerze jakieś sa...ale generalnie moje dzieci niewybredne sa;)
AsieńkoM-ale ja nie narzekam...zresztą kiedyś pisałam,ze dla mnie 2tygodnie w pl to max-duzo nie brakuje;)))

Hej dziewczyny my od wczoraj w Irlandii qurde przestawic sie nie moge ale to kwestia czasu tylko
Lot minal w miare spokojnie a urlop niestety szybko zlecial wszystkiego nie zalatwilam wyjazd nad morze tez sie udal z tym ze z przebojami facet na auto skasowal takze Tichonku musze sie do Ciebie usmiechnac bo macie takie same auto;-)
Czas wrocic do rzeczywistosci dzis kurieri odebral paczki takze po niedzieli bede miala wsio i bede mogla dzialac :tak:

Zmykam pranie wywiesci
Milego popoludnia zycze

Nie wiem co u Was bo nie jestem w stanie tego nadrobic ale teraz bede na bierzaco

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry