biola
szczęsliwa mama
Gastone szukaj nowego tematu przewoz paczek powinnien byc na drugiej str
a ze pisze z tel to nie umiem ci wkleic linka i moze w ten sposob bede pomocna
Dzis spie z nikusiem a r z kacperkiem ,niewiem co sie dzieje z nikolasem ale ma wstret do lozeczka od kad wrocilismy z pl drze sie jak popazony i nie umiem sobie i z nim z tym poradzic.poprostu niewiem co mam robic bo jeszcze nigdy mi sie tak dziecko nie darlo a za b nie usmiecha mi sie usypianie go na rekach czy spanie ze mna
Dzis spie z nikusiem a r z kacperkiem ,niewiem co sie dzieje z nikolasem ale ma wstret do lozeczka od kad wrocilismy z pl drze sie jak popazony i nie umiem sobie i z nim z tym poradzic.poprostu niewiem co mam robic bo jeszcze nigdy mi sie tak dziecko nie darlo a za b nie usmiecha mi sie usypianie go na rekach czy spanie ze mna

mam dzwonić za 5minut...oczywiscie nie odbiera,po 12dzwoni że będzie czekam i doopa...nie mogąc sie dodzwonić pisze sms'a ,że dziekiuję i rezygnuję.nastepnego dnia rano dostaję smsa-że mam się z nimi skontaktować
Na szczęście w miedzyczasie zamówiłam drugiego,który odebrał -pan powiedział,że podjedzie w sobotę lub niedziele(dziś wypływają)i wieczorkiem w sobote był
, ponoć w całej Europie tak jest
Kluseczki już ugotowałam, rosołek mam z wczoraj, a na drugie danie jeszcze nie wiem.. może na wyjeździe coś zjemy ;-)