reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanko-najwazniejsze,że krzesła w końcu doszły;)
AsieńkoR-Maleńkiej Anulce wszystkiego najlepszego!!!
images
mis_w_butelce_-_happy_birthday.gif

reklama
Witam

Asienko najlepszego dla Anusi,samych radosnych dni
Barmank no juz sie nie fochaj no,sorki ze tak wyszlo ale odbijemy sobie obiecuje
A co do sprzatania to ja sobie wczoraj odbebnilam i dzis luz,w sumie dzis to nawet nie mialabym jak bo do Dublina a jade a jutro to by mi sie nie chcialo no gdzie w niedziele J mi jeszcze dupsko truje zeby jakis ciacho zrobic wiec jak dzis wroce to bede ciacho robic o ile kupi mi wszystko co potrzeba

Milego dnia

Nati witaj:)
Jestem i zyje dzis przyszlo lozko i musze powiedziec ze super a i w miare sklarania odkrylismy ze z czasem mozna je rozdzielic u beda takie same lozka single:)wiec jestem zadowolona.mam nadzieje ze chlopakom sie spodoba ze kacper nie zleci a nikus zacznir spac sam w swoim lozeczku.dzis do kacperka przychodzi kolega spac hmmmm ciekawe jak to bedzie:)no i nadszedl ten czas spania u kolegow:)
Aa r ma wolne hmmn tzn calonocne zamierza jutro przyjsc a i dobrze bo nie chce mi sie go ogladac jak pochla a ze to chlopski wieczor to wiem ile tam vody pojdzie,ale co tam czasami trzeba;)
Barmanko for u:)

Załączniki

• IMAG0230.jpg
    IMAG0230.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 61
Nati-witaj-pisz coś o sobie!!!!!
Kamcia-a dziękuję...Kiedyś się musimy wybrać w Wasze strony-dawno nas tam nie widziano;)))
Biola-fajne łóżko-my tez mamy,ale podwójne na dole-i niestety opcji rozłożenia na osobne nie ma

reklama
witam niedzielnie:dry:
od godziny nie śpię-najpierw mi pies jak nawiedzony szczekał(bo wiatr wieje:wściekła/y:)a potem walka z Danielem-on do nas,ja go spowrotem do łóżka...Już po takich 4ech kirsach odpuścił i nie wyłazi,na co pies wiatrowi podarować nie chce:no::wściekła/y:I już mi się odechciało spać:shocked2:...
Miłego dnia Wam-ja idę dalej w necie grzebać;)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry