reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Asienka, aa to te czapulki :)

Gliwa, zdrówka dla Igorka.

Anineczka :-p:-D
Powodzenia jutro na ichniejszym obiedzie ;-)

Lubiczanka, a skąd wiesz o kosztach oleju poprzednich najemców w twoim domku?>
Pierożki mniam, narobiłam 70 sztuk, pomroziłam sporo (na 3 obiady), dobrze że zamrażalnik pusty był bo bym miała zonka :nerd:

Wichurka witaj.

Dobra spadam polatać na odkurzaczu bo chata wygląda jakby tornado przeszło :szok:

Lubiczanko koleznki kuzynka mieszkala w chacie a obok niej landlord,i ona placila za prad za 2 miechy okolo 500e,gdzie ja osttani rachunek za prad mialam 74e,a na tej chacie najwiekszy to 94e;-)wiec na bank landlord jechal na ich pradzie...wiec calkiem mozliwe ze do was tez sa podpieci.
a tak na serio,gdybym wiedziala ze ktos przede mna zaplacil za olej czy gaz 800e za miesiac w zyciu bym nie wynajela takiej chaty:no::sorry2:.
Z tego co wiem to wy macie strasznie duzy ten dom...wezcie mniejszy,mniejsze koszty utrzymania...chyba ze kazde dziecko musi miec swoj pokoj?
Wichura witaj!
Barmanko ja wczoraj prawie 80sztuk ruskich strzelilam i ponad 40 z grzybami i kapusta:rofl2:

Ewelcia ja lubię lepić pierogi, pod warunkiem że nikt mi dooopy nie truje, że ktoś się dziećmi zajmie. Naiwnie myślałam że jak m będzie w domu to ja spokojnie porządzę się przy garach.. naiwna ja :/
Z kapustką i grzybkami też bym pojadła ,mniamm
A Ty wiesz że ja dziś Pierwszy Raz robiłam ruskie? W ogóle pierwszy raz jadłam ruskie domowej roboty... (bo zawsze jak miałam pypcia to gotowe kupowałam), u mnie w domu niestety nie robiło się tego nadzienia.. i dzięki pomocy Lubiczanki jakoś przebrnęłam Ten Pierwszy Raz :))) tak więc Lubiczanko dziękuje za wskazówki :) :*

Ewelcia-ja gdybym wiedziała tez bym nie zamieszkała...Wczoraj znajoma mi powiedziała,a ona znała poprzednich najemców:-(Wiesz-ja tam 5sypialni nie wymagam,ale 4ry musza być...Tylko dlatego,że Dawid z Danielkiem nie przebrnie:baffled:Reszte pomieścimy...Niestety nawet 4ech nie ma na rynku póki co:-(Echhhh...
Barmanko-to masz pyszne zapasy-gratuluję wytrwałości;)I nie ma za co-polecam się:tak:

Lubiczanko własnie nie stwierdziła,co za lekarz.Ahhhh szkoda słów.Niby nowa pediatra.
Wichurka Witaj.
Mały mi gorączkował prawie cały dzień,do tego ostry płacz cały czas.Pojechaliśmy wieczorem do lekarza,i sie dowiedzielismy.Mały jeszcze dostał w przychodni 40 stopni goraczki prawie,Zaraz go rozebraliśmy z Pania Doktor zeby sie schłodził,i podalismy leki.Zbadała Igoria,okazało sie ze ma czerwone gardło i wirusa dlatego ma wysypane raczki i stopy itd.Antybiotyk przepisała. Na dwór nie moge narazie wychodzic z małym,a goraczka moze sie utrzymywac 3dni. A u tej co byłam dzis rano,to powiedziala niby ze gardlo oki.Ahhhh a moje dziecko dalej by sie meczylo,gdybysmy dzis nie pojechali.Jestem taka zla.
Miłego wieczorku.

Ostatnia edycja:
Dzien dobry Mamusie :)

Ja mama dobiero zostane, jestem w 10 tc. Cos o sobie? Hmm.. :) Mam na imie Asia, mieszkam w Dublinie juz prawie 5 lat. Swieza mezatka (od 3 miesiecy), mojego meza poznalam w Dublinie :) Niemalze od razu wzielismy sie do roboty i... szybciutko pojawily sie dwie kreski na tescie, potem spotkanie w lokalnej przychodni, a tydzien temu poszlismy prywatnie na USG :) Dzidzia rosnie zdrowo :) A za 2,5 tygodnia pierwsze spotkanie w szpitalu.
Na razie pracuje i wyglada na to, ze bede pracowac 'do samego konca', zeby potem jak najdluzej byc z dzieckiem.
Lubie czytac ksiazki i jestem pedantka :D

Gliwa
, mam nadzieje, ze antybiotyk szybko zlikwiduje wirusa i Igorek bedzie zdrowy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry