reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lubiczanko - troche Was podczytalam, ale ciezko tak na 'sucho'. Jak sie juz 'wbije' w wasze teamty to bedzie lepiej ;) A te niektore rozdzialy w tych ksiazkach to o takich tragediach, komplikacjach jakie moga sie przytrafic - w ogole tego nie czytam!

Asienko,
a urodzilas w terminie? Ja mam termin na 29 kwietnia, rodzice planuja przyleciec na majowke, ale cos czuje, ze nie zobacza jeszcze wnuka.....

Lubiczanka, haha wiedziałam :-p:rofl2::-D ja ruskie pomroziłam 'na czarną godzinę':rolleyes2:a ta zapiekanka to jaka?

Wichurka a to jesteś z terminem blisko moich dzieciaczków - Alicja 25 kwiecień, Marcel 15 maj. Rodziłam na Holles St, i w Coombe.

AsienkoR niekoniecznie ja rodzilam w kraju i byla bardzo bardzo zadowolona nie to co tutaj ale wiesz ile osob tyle opini
Wichurka no to piekny prezent bedziesz miala moja Lenka jest z maja a Nacia z sierpnia

Aniu no pewnie, moja siostra dwa razy rodziła w kraju i za każdym razem cesarkę jej robili, więc ona niezadowolona, bo i długo do siebie dochodziła, a tutaj decyzję o cesarce podejmują w ostateczności, ale rozumiem Cię i pamiętam Twój poród, także chyba nie ma reguły. Zobaczymy, jak będzie tym razem

Wichurka Ania urodziła się 10 dni przed terminem, w poniedziałek miałam wizytę w szpitalu a we wtorek byliśmy na porodówce:-p:rofl2:

reklama
Czy witałam już się dzisiaj tutaj?
Zakręcona jestem,wypiłam wczoraj jakieś piwko ciemne i średnio się dzisiaj czuję.Po jednym :eek:
I rewolucje żołądkowe mam :baffled:

Barmanko oj tam,ja pracowałam do 38 tygodnia z Antkiem.Praca stojąca i dałam radę :-p

Wichurko jedna prośba,nie pisz posta pod postem,jeśli chcesz coś dodać to wciśnij opcję edytuj ;-)
Noooo musiałam to powiedzieć,takie jakieś zapędy moderatorskie mam :sorry::rofl2:
Szefa masz super,pozazdrościć.

U mnie dzisiaj łosoś z ryżem,ale nie chce mi się stać przy kuchni :confused2:
Młody śpi,sama bym się legła do wyra :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry