reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Barmanko-hehe-fajne takie osóbki-wszędzie nosa muszą wścibić:dry:
Biola-co Ty chcesz od lekko ponad rocznego dziecka?Ja mam prawie trzylatka i ten jak się obsra to:baffled:
Wichurko-skoro masz na 8mą nie przewiduję długiego czekania;)Oby było przyjemne;)
Idę...dziś na obiad leniucha mam-ryż z rybką...Miłego dnia lejdis:)

reklama
Hej.Ciężka noc miałam masakra Igorio tak płakał ze nie mogliśmy go uspokoic.Ahhhhhh mam juz dosc:-(Dobrze ze chociaz pospał dzis do 10.
Wichurko mi tylko w szpitalu zrobili jedno Usg na samym poczatku,a tak to jezdziłam prywatnie do Polskiej przychodni na scan.
Miłego Dzionka.

Wichurko-u mnie na odwrót-weekend akuchenny-mama tez kiedys musi odpoczywac;)))
AsieńkoM-jak szaleć to szalec,prawda?;))))
Gliwa-no biedny ten Twój synus...nic nie pomaga???
Za to nadrobię wypiekiem jakimś...jakies drożdżówy mi po głowie chodza....i mam świeżutkie malinki...moze coś ukręce...no nic to-idę popatrzeć za co się wziąć;)

Wichurka, ale ja uważam że warto pisać na forum :tak: czasem Ty szukasz pomocy, czasem ktoś poprosi Ciebie o pomoc.. ja np znalazłam pewną dziewczyną z Dublina której zmarły bliźnięta.. pomogła mi przejść urzędowe papierki tutaj jak również w Polsce, bo ona też pochowała swoje dzieci w Polsce. Pisałam również na wątku o amniopunkcji, bo i takie badanie miałam robione.. No ale to pisanie ma też i druga stronę medalu..

Biola, a bo podobno diabeł tkwi w szczegółach, a najbardziej do myślenia daje własnie to co się wprost nie napisze:-D

Lubiczanka, a no widzisz...

Gliwa, uuu to ciężką nockę mieliście, zdrówka dla Igorka, oby mu sie poprawiło.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry