reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej Kobitki, ale mam dzisiaj dobry humor. Az chce się śpiewać i tańczyć.

Bylismy dzisiaj na zakupach w lidlu i kupiliśmy Zuzce spodnie ocieplane na śnieg i do tego kurtke. Ale fajnie w tym wyglądała.
Straszą w tym roku mocna zimą więc Zuzia prawie przygotowana, tylko butów brak. Nie moge jej kupić kozaczków. Wszędzie są tylko zapinane za zamek z boku i nie moge jej ich założyć a ja potrzebuje zapinanych z przodu, lub i z boku i przodu.
Może polecicie jakies sklepy lub może stronki internetowe.

Biola zdróweczka
Lubiczanka no jak się mieszka na nowej chacie, daj znać jak juz będziesz podłączona do świata.
Asienka_r sprawnej przeprowadzki życze.
Gliwa Tobie równiez miłego dnia życze.

Lece sernik piec. :)

Hej.
AsienkoM
to super ze zakupki udane.:tak:
Dzionek nawet mi szybko dzis mija,po południu byłam z Igoriem na spacerku.Ciasto ukręciłam,piecze sie.Zaraz polewe zrobie.:-)i luzik.
Miłego wieczorku.

Hejka
Laseczki wpadam na chwilé , jestem u Anieczki jest super . Dzieci dokazuja , my spédzamy milo czas, pojechalismy wczoraj na wycieczke do Londynu i byo super. A wjedzajác na London Eye Lukasz mi sié oswiadczyl:)))))
Uciekam ostatni wieczor razem bo jutro powrót do IE..

AsienkaM - no ja w czwartek rano juz czekałam, aż Lidl-a otworzą i 40 dyszki zostawiłam, ale mam dla Alinki ubranka na zimę (w razie, gdyby przylazła).
Kupiłam jej kurteczkę, spodenki i kozaczki (wszystko w fiolecie). Brałam takie (wydawało mi się) większe, ale po ubraniu okazały się dobre, wcale nie za duże.

Kamcia - GRATULACJE!!!

Mój oświadczył mi się w Wigilię (niedługo będzie 2 lata), ale ten czas leci.... Kuba jutro (znaczy się dziś, tylko później) kończy 5 miesięcy. I kiedy to zleciało??????

Hej.

Katrina buziaczki dla Kubusia na 5miesiączek.
Kamcia gratulacje.Fajnie w Anglii miałas oswiadczyny.:tak:
Az mi przypomniało,jak mój M mi się oswiadczył nad wodospadem w IRL.:-)Igorio od rana buszował mimo ze ciemno w pokoju,ale zasnał niedawno bo mu maruda sie wlaczyła itd.Ahhhh.Ja siedze i kawke spijam.
Miłego dnia.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej

Widze, że co niektóre dziewczyny to miały romantiko oświadczyny.

Kamcia gratuluje.
Katrina no my Zuzi kupilismy różowa kurtke i szare spodnie, mierzylismy tez te kozaki ale ledwo weszły, a jak wezme wieksze to beda za duże. Buziak dla Kubusia na 5 miesięcy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry