reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej dziewczynki
AsienkoR.-super,że Mikołaj już rozpoczął działalność i Anulka sie nie bała;)
AsienkoM-ale farciara!!fajnie,że te zabawki takie kreatywne...mam nadzieję,że dziś odespalas weekendowa nocke;)

My w ramach"poprawny sobie nastrój" wytachalismy wczoraj że strychu
świąteczne duperele i już zaczyna sie udzielać...przepraszam za błędy,ale dla mnie to koszmar pisać na telefonie...w dodatku sprawa neta przeciagnie sie faktycznie do nowego roku-i tu mi psycha siada... Miłego popołudnia Wam

Lubiczanka odespałam, odespałam. My we czwartek bedziemy ubierać choinke, zawsze 6 grudnia ubieramy. OOOO do nowego roku możesz nie miec neta, masakra jakaś. Oby jednak szybciej się udało podłączyć. A tak wogóle to jak się mieszka??
Barmanka jak tam w pracy Ci idzie??

Lubiczanko no u nas choinka od wczoraj stoi:-p:cool2:, a i sąsiedzi Irlandczycy pięknie przystroili na dworze. AsienkaM z Zuzią w środę zobaczą i jeszcze pierniczki w tym tygodniu zrobimy:rofl2::tak:. Współczuję tych przejść z netem:sorry:

witajcie poniedziałkowo

Wczoraj mielismy troche gorszy dzień. Kuba juz w nocy zaczął kichać i w dzień miał trochę katarek. Był przez to bardziej marudny - wiadomo jak to dziecko. Obawiałam się nocki. Wieczór nie był fajny, bo co zasnął, to budził go zatkany nosek. W końcu pozwoliliśmy mu poturlać się na kołdrze (na podłodze) w salonie, aż się zmęczy - nastąpiło to ok. godziny 23-ciej, po czym padł w sekund 5 i spał do.... 11-nastej.
A dziś..... wystukałam dwie dolne jedynki!!! Zatem mamy winowajcę (a raczej winowajczynie) wczorajszego złego humorku Kubusia.

AsienkoM-no z samą choinką też się jeszcze wstrzymujemy, ale po całym domu przewijają Sie poprzebierane za mikolaje zwierzaki,balwanki,lampki,do okna wspina sie po drabince włamywacz w czerwonym kubraku itp;) nie wiem czy są szansę na neta...walczymy;)
AsienjoR- my właśnie dziś po szkole robimy akcje pierniczki .. dzieci się doczekać nie mogą...masz sprawdzony przepis?
Katrina-gratuluję zabkow!!!
A moja Milicja się zaczyna uwsteczniac przez chorobsko... Już zaczęła podreptywac a teraz wielkim wysiłkiem jest dla niej podniesienie się do pionu bez podparcia... Strasznie to frustrujace;(
Tak poza tym to dzień dobry,miłego dnia ,a Basiom
wszystkiego najlepszego!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry