reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam poniedziałkowo!!!
I z nowym nastawieniem-bo założyliśmy internet!!!!Niestety nie z eircomu(tu historia długa i pokręcona jak świnski ogonek),ale daje radę;)))
Tak więc od dziś postaram się być regularnie:)
Tymczasem miłego dnia Wam życzę

Uffff-całe szczęście dziś już aż tak nie przymroziło;)
Gliwa-zazwyczaj wolne dni mijają błyskawicznie:/
AsieńkoR-i jak pierniczki?Gotowe?
AsieńkoM-skoro o pierniczkach...te,na które podałaś przepis zmiękną?i po jakim czasie ewentualnie:sorry2:?
Aaniu-a co u Ciebie????
a ja choć nie zwykłam zrobiłam wczoraj i zamroziłam potrawę na Święta:sorry2:konkretnie krokiety...ślinka mi leciała,ale się powstrzymałam;)Nie lubię gotować z wyprzedzeniem,bo u mnie świeżynka musi być,ale poczytałam opinie i porady i mam nadzieję,że na stole okażą się świeże i tak samo pyszne jak zaraz po przyżądzeniu:)
Uciekam...Miłego dnia Wam

Bry
Lubiczanko gotowe, gotowe, leżakują w puszkach, ale mój M podjadać zaczął i mówi, że może jeszcze jedne zrobimy:cool2::-p

Tyle mam roboty, że nie wiem, co zrobić najpierw, ale jest problem- nie chce mi się:cool2::-p;-)

Dobrego dzionka

Hej

Ja na chwilke, jestem tak zła, że najchętniej czymś bym cisnęła w ściane:wściekła/y:.

Lubiczanka pierniczki robiłam w sobote i do świąt troche zmiękną, ale Zuzia i takimi się zajadała, musiałam je pochować do puszek i czekają.

Buziaki, później sie jeszcze odezwe

Lubiczanko niby nic, bo stoję w kuchni, zdjęłam jedno pranie, a właściwie dwa, poskładałam, powiesiłam następne, zaraz za prasowanie muszę się wziąć, napisać konspekt na sobotę i pójść wydrukować zdjęcia, żeby mamie wysłać i tak, potem miałam iść do Tesco, ale chłopaki doszli do wniosku, że sami pójdą, aaa i jeszcze pocerować muszę:-p i do eircomu zadzwonić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry