reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry
Jakie rozmowy się tu toczą od wczoraj:-p:rofl2:

Jak mi się dzisiaj nie chciało oczu otworzyć. Dzisiaj nic konkretnego do roboty nie mam, ugotować obiad, posprzątać, bo jutro w pracy będę to po południu mi się nie zechce

Dobrego dzionka

reklama
Widzisz Asienko, o cyckonoszach sobie gawedzimy ;)
Ja w pracy teraz jestem, ale tak mi sie nie chce!!! Ledwo wstalam rano, a jeszcze musialam pranie wywiesic... Lodowka swieci pustkami, musze jakies zakupy dzisiaj zrobic, no i koniecznie ide dzisiaj wczesnie do lozka! :)

Hej
Lubiczanko dzieki przyda sie
Wichurkok a pytalam tylko dlatego bo ja akcje mialam z tym usg robila mi Antypowicz w przychodni Emc bo tam tez przyjmuje przynjamniej przyjmowala w tym czasie co bylam z dziewczynami w ciazy
Tichonku a to takie buty :-) u mnie dziwczyny zazwyczaj spokojne na zakupach

Zmykam zjesc sniadanko zaraz kolezanka ma przyjsc na kawke

Milego dnia

Ups, 6 pobudka, to wczesnie ;) Ja musze jutro wstac okolo 7, bo na 8.15 mam pierwsze jazdy z instruktorem :D Bede sie uczyc jak nie wjechac pod prad na rondzie :D Ogolnie, jak nie wjechac pod prad i nie pozabijac siebie i innych kierowcow ;)

A tak w ogole to jak sie czujesz? :) Jakies dolegliwosci ciazowe cie mecza?

hejka, widze, że nie tylko mi sie wstawac nie chciało.

Ja dopiero co sie z łózka zwlekłam, a to dlatego że młoda juz jęczała "mamusiu wśtać"

Co do stanika, to mnie tez trudno dogodzić, mimo, że wielkiego biustu nie mam, a sportowe staniki są fajne, do pracy nosiłam i miałam super wygodnie i nic mnie nie gniotło.

Asienka_r czasem trudno sie powstrzymac przed zakupami a w szczególności jak kupujesz cos dla maluszka i jak jeszcze jakaś okazja bądz perełka się trafi.
Wichurka a to szkoda, że synio sie tak ułozył, że nie można było zrobic ładnego USG. Oby tym razem się udało.
Aniaa mój P to raczej z rozmiarem by nie trafił, mimo, że zawsze kupujemy razem, ale teraz jest tak że ja kupuje on zajmuje sie zuzią.

Kto sie zajmie moim dzieckiem a ja pójde spać. No dobra ide sie ubrac i kawe wypije to się może obudze.

No ja wstaję jak do pracy mam o 6, bo muszę zebrać siebie, Anię, chłopakom śniadanie przed pracą i o 8 mam autobus, żeby zdążyć na pociąg:):)

Ogólnie dobrze, czasem kręgosłup pobolewa, a brzuch twardnieje, ale to dlatego, że maleńka szaleje na maksa, czasem aż boli, jak kopie w pęcherz:):):).

Jak m się spać chce... bez kitu, ide spać dziś po 22 !!

Ania, nie wczoraj wyjątkowo prawie cały dzień mnie baniak nawalał, nie wiem czemu, może coś z ciśnieniem było nie tak...

Wichurka, może nie uparta, tylko 'eee a po co mi to' ;) no i niestety skończyło się kupowaniu staniczków w pennym za 8e w kolorze róż, blady fiolet, ciemne fiolet, zgniła zieleń, butelkowa zieleń, chaber, malinowy, capuccino itp itd ;)

Asienka, jak posprzątasz u siebie to choć do mnie .... ;) mi się tak dziś nie chce sprzątać ...:/

reklama
Dzien dobry kochane:)
U nas powoli chyba wracamy na elasniwe tory i to bez antybiotyku:)nikus mial zapalenie gardla ale wstrzymalam sie z poraniem anty bo goraczka przeszla.caly tydz maruda jak niewiem podaje mu srebro nurofen no i zaczyna juz cos jesc i pic wiec mam nadzieje ze bez antybiotyku sie obejdzie:)
Do tego wszystkiego kacora zab boli szostka dolna i co dziure ma wiec dentysta sie klania:(jakby to powiedziec jak nie urok to sraczka:(
A wy tak o stanikach moze wam sie kiedys pochwale co moj r zamowil mi z ebaya jak to zobaczylam to mu powiedzialam ze sam se to zalozy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry