lubiczanka
Fanka BB :)
Witam weekendowo
Nati-mam nadzieję,że obyło się już bez większych ekscesów i z Maluszkiem wszystko w porządku
Aaniu-mnie nikt o mleczko nie wypytuje
I dobrze,że robisz wszystko zgodnie z "sumieniem"-mnie też nikt nie przekona do wielu rzeczy
)))
Priv-spokojna głowa-zobaczysz,że wreszcie mu się"odwidzi"cycanie smoka
))
Anineczko-oj,oj-uważaj-wróciłam i czytam komentarze typu"przydaloby sie mu czasem przytknąć buzię"
)))))))))))))))))))))))))))klapsa na pupę chcesz?
Barmanko-mam nadzieje,że ból głowy więcej nie doskwierał?;*
Ewelcia-wszystkiego najlepszego młoda!!!!
Nati-mam nadzieję,że obyło się już bez większych ekscesów i z Maluszkiem wszystko w porządku
Aaniu-mnie nikt o mleczko nie wypytuje
Priv-spokojna głowa-zobaczysz,że wreszcie mu się"odwidzi"cycanie smoka
Anineczko-oj,oj-uważaj-wróciłam i czytam komentarze typu"przydaloby sie mu czasem przytknąć buzię"
Barmanko-mam nadzieje,że ból głowy więcej nie doskwierał?;*
Ewelcia-wszystkiego najlepszego młoda!!!!
dziewczyny 3 lata temu
udzielalm sie na tym forum ale pod innym nickiem

nawet jesli scenariusz bylby inny psychika oraz najblisze mi osoby radza porod w ten sam sposob . ps. zmieniajac temat do dziewczyn mieszkajacych dluzej galway jak wam sie zyje w tym miescie jestescie zadowolone jak z praca ,marzymy z mezem ze moze w niedalekiej przyszlosci bedziemy chcieli zaryzykowac wszystko od nowa wlasnie w Galway obecnie mieszkamy w malenkiej miescinie juz ponad 7 lat i w zwiazku z decyzja o pozastaniu w Irl juz na satale to chcielibysmy zyc tam gdzie sa wieksze perspektywy ,gdzie zycie tocczy sie caly rok a nie tylko latem :-(