reklama

Mamy z Irlandii!!

Biola no mnie o to właśnie chodzi,że chyba powinna być już GLIWA w 8 tygodniu,jeśli liczy od miesiączki:tak:Ja też zawsze miałam liczone w obu ciążach od miesiączki a nie od dnia zapłodnienia:tak:

reklama
Hejka aniu wichurko ten filmik ogladalam juz dwa razy.razem z r ryczelismy jak bobry:(smutny filmik
Tichonku ciaze sie liczy od ost miesiaczki a nie wtedy co moglo dojsc zaplodnienie,mam kolezanke co liczyla wlasnie tak i zdzieiona ze na usg mowili jej ze ciaza ok2 tyg starsza:)

Ja tak przy pierwszej ciazy wlasnie liczylam jak poszlam do gina to ciaza byla starsza o 2 tyg

Tichonku ja bylam u lekarza w styczniu 15.Wiec dobrze licze.:-)A w Sylwestra byłam u lekarza rodzinnego bo chorzy byliśmy.Byłam juz u Gp i mi wyliczyła według miesiączki,wiec jest dobrze.
Obejrzałam sobie filimik na Zalukaj Niemożliwe,bardzo wzruszający film.M juz w domku,wiec luzik.

Ostatnia edycja:
GLIWA czyli Ty po prostu liczysz od dnia zapłodnienia a my liczyłyśmy od miesiączki więc jak bym była w Twojej ciąży,byłabym w 8 tygodniu:-D
Boszsz...jak targa:szok:
Idę z koleżanka skypować
:-)

Wichurka, haha do łez się roześmiałam, niezła agentka z siostry ;-) A tą wadę męża nie da sie jakioś wyleczyć, np ćwiczeniami?
Ja nie miałam żadnej listy ze szpitala, zabrałam 'na pałę', przy Marcelu miałam dużo za dużo rzeczy:szok:

Nati, nie dziwie się że lekko zdenerwowana jesteś :baffled:

Tichonek, widzisz czyli w Debenhams takie same specjalistki jak i w M&S :baffled: To jednak ja się cieszę że w Pl trafiłam w dobre ręce:tak: teraz to już bez przymiarki kupuje, wiem która firma mi pasuje, rozmiar znam, więc nie bawie się w robieranki ;-)

Aniu gdzie filmik oglądaliście?

Gliwa, ale po co Ty się tłumaczysz?:-p jesteś w ciąży i to się liczy. Dzidziuś i tak sam zdecyduje kiedy pojawi się na tym świecie, i czy to będzie przed terminem czy po to nikt na to wpływu nie ma;-)

A termin liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, tak jak napisała Biola :tak:

Dziś tak wiało że Marcel ledwo co ze szkoły wrócił, i na efelty długo czekać nie trzeba było - ma temperature i leży pod kocykiem :wściekła/y::wściekła/y:

Barmanko no raczej w takich sklepach jak M&S czy Debenhams to powinny być panie lepiej obeznane:baffled:Ta wczoraj mi rozmiar dobry (chyba) wyliczyła,ale stanika nie potrafiła mi znaleźć:sorry2:Po prostu złe fasony mi przynosiła,jak ja jej mówię,że mam ciężki i duży biust a ona mi takie staniki dla jędrnych młodych cycuszków przynosiła:-pWięc se poszłam i sama znalazłam;-)
I tak mi nie pasuje z tymi obliczeniami,ale ma Barmanka rację nie ma co się tłumaczyć,jest dziewczyna w ciąży i to najważniejsze:tak:
Se nie poskypowałam bo się koleżance wspomniało,że ma dziś kolędę:sorry2:

reklama
Tichonku ja mam wyliczone według ostatniej miesiączki,która miałam w grudniu,wiec jest wszystko oki.I Gp mi tez tak wyliczyła.
Barmanko racja:tak:
Igorio poszedł lulu,wiec odpoczywam.
Miłego wieczorku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry