reklama

Mamy z Irlandii!!

Kamcia-nawet nie wiesz ile takich rundek po schodach robię w ciagu dnia;)))
nati-oj zdrowiej!!!!
Tichonek-super,że stanik spełnia swoja rolę-to ile zaplaciłas za niego?Kiedy kolejne zajęcia'zumbowskie";)
Katrina-powaliłas mnie na lopatki:)))a wiedziałaś chociaż,że się starać będzieice?
Barmanko-jak uszko?No moje okna też o pomstę do nieba wołaja;)
dobrej nocki Wam

reklama
Witam się:-)
Mroźno na dworze,brrrr...
Lubiczanko podałam linka do stanika,tam jest cena:tak:...Już nie pamiętam,około 50E:tak:Dobrą mam pamięć,ale krótką:-D
A Zumba była wczoraj:-):tak:Udało mi się wyrwać i se powywijałam:-pWczoraj prowadziła Hiszpanka i też było super,ale we wtorek u Brazylijki był większy wycisk:tak:We wtorki będę chodziła na 100% bo w razie wu mam komu dzieci podrzucić,natomiast w czwartki tylko jestem na P i jego powrót z pracy skazana:sorry2:Chętnie bym obskakiwała dwa razy w tygodniu bo jak już zaczęłam coś dla siebie robić to raz w tygodniu mi mało,ale jak wspomniałam w czwartki pewnie będę rzadko:sorry2:
Większość z Was już czytała,ale tym,które na FB rzadko zaglądają wrzucam linka do tekstu takiej jednej foremki z BB: Zielono mi. Nasze życie w Irladii - BabyBoom ...Taki luźny tekst;-)

Anineczko Twój sprzed lat też czytałam,jaki Antoś malutki na fotkach:szok::-DA teraz już trójeczka:-D
Idę na odkurzaczu Zumbę poćwiczyć;-):-DNa jakieś pół godziny będzie czysto:confused2::laugh2:

Dzien dobry piatkowo :) Ah jak sie ciesze :)

Katrina padlam :D Ja to wlasnie wyslalam maila do sprzedawcy, czy opusci cene za wozek, jak tak, to w niedziele jedziemy ogladac i jak bedzie z nim wszystko okej to od razu kupimy ;)

Oj, wlasnie byl u mnie klient zaplacic za towar, i pokazal mi zdjecia sojego synka... urodzil sie dwa dni temu.. ale ja patrze, ale on caly w rurkach i pytam co sie stalo, czy urodzil sie za wczesnie - i tak, 5 tygodni wczesniej, zoladek ma na wysokosci serduszka, dziurke w tym malutkim cialku i czekaja go jeszcze operacje... biadaczek.... akurat mialam inny telefon i nie moglam z nim dluzej porozmawiac, mam nadzieje, ze jak przyjedzie nastepnym razem, to bedzie mial dobre wiesci, ze operacja sie udala i ze synek jest juz z rodzicami w domu.....

Ostatnia edycja:
Hejo, jak zimno na dworze! Mroźny wiatr wieje :nerd:
Wiecie jak strasznie dużo podrożały wysyłki listu z Pl do Irl?:szok::szok: W starym roku koszt 3zł, teraz 5zł. 5zł!!!!! Toż to prawie dwu krotność! Pie % ^ & * ni monopoliści!!
Ciekawe czy wysyłka listu stąd do Pl też tak bardzo podrożała.. wysyłała któraś może jakiś liścik?

Lubiczanka, dopiero po nocy mi przeszło. A co u Ciebie? Gdzie sie krzątasz, co porabiasz?

Tichonek, czytałam, fajny tekst.

Anineczka,a gdzie Twój tekst? podrzuć linka..

dobra zmykam wypić drugiego kawulca i wziąść się za jakaś robotę, jakby mi się chciało tak jak mi się nie chce to ....

Witam

Barmanko aaa nie wiem...musiałabym poszukać :-D
Ludzie toż to prawie 6 lat temu było,dzisiaj inaczej bym go napisała :baffled:

Tichonku fajny tekst :tak: A zdjęcia mniodzio :rolleyes2:

nati zdrówka,nie daj się choróbsku :tak:

Idę bombę w pampersie przebrać :dry:

Hej.U mnie karar i kaszel,że hej:baffled:a do tego mały w nocy co gdzine się przebudzał z płaczem na chwilę i spał od nowa:baffled:nie wyspana,chora...:baffled::wściekła/y:

Tichonku czytałam tekst:)Super jest.:happy2:

Miłego dnia;-)

reklama
Ale sie wpisow narobilo ;) nie nadazam ;)
Kurujcie sie dziewczyny!!!
Na bolace ucho najlepsza jest sol - sol podgrzac w mikrofali albo na patelni, owinac w bawelniana chusteczke do nosa i polozyc sie z uchem na tym ciepelku :)

A dzisiaj mialam kacje skurczowa ;) nad ranem zlapal mnie skurcz w lewa lydke, obudzilam sie w sekunde,glosno powiedzialam 'AA, Marek, skurcz, pomoz mi, pomasuj mi noge', zaczal masowac uda... 'Nie, lydke, lydke, aaaa', zaczal masowac prawa 'Nieeee, lewa, lewa...' ;) bylam pewna, ze uzywam wszystkich sil, zeby zmienic pozycje stopy na 'plasko', Marek to chyba nie wiedzial co sie dzieje :D Dopiero jak mi sie udalo polozyc stope na podlodze 'plasko' to bol minal. Marek tylko zrobil 'uf, o matko, myslalem ze rodzisz' :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry