reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczka, to poszukaj ;-):-p

Wiesienka, zdrówka. Tyyy weś powiedz że specjalnie 'chora' przed weekendem sie zrobiłaś co by więcej dni wolnych od pracy mieć :-D żarcik :-p

Nati, zdrówka i lepszego samopoczucia.

Wichurka, mnie nie ucho bolało tylko woda mi sie nalała do ucha :baffled: pierwszy raz mi się zdarzyło że po umyciu głowy cały czas miałam 'wode w uszach' :baffled:
Skurczy w nogach nie zazdroszcze - to była jedyna moja gehenna :wściekła/y::wściekła/y: czasem miałam ochote sobie nogi odgryźć, tak bardzo mnie bolało :nerd: właśnie tylko w nocy, podczas zmiany pozycji we śnie ....

reklama
AAAAAA... myslalam Barmanko, ze bolalo ;) A to tez dziwne, ze ta woda to sobie tak na dluzej tam zostala...... zazwyczaj wystarczy poskakac i po wodzie ;)
To byl drugi raz jak mnie skurcz zlapal - czas pojesc troche gorzkiej czekolady ;) No i zdecydowanie od dzisiaj robie cwiczenia na lydki przed pojsciem spac...... nie chce kolejny raz tego bolu przezywac ;)

Witam
Wiesieńko-ależ Ci Asieńka wyrosla-kiedy,jak?;))))
barmanko-wszedzie gdzie się da...jak nigdy z niczym nie nadązam-szkoła,dzieci,dom,praca...ciągle temat slubu się przedziera...nie,no zapie..cz na calego:)ale fajnie-nie mam czasu na rozmyslania i uzalania się nad soba;)A co u Ciebie?
Wichurko-moją siske(równiez w ciązy)ostatnio takie skurcze nóg łapia:/
Tichonek-mam nadzieję,ze jednak uda się wszystko poukladac tak,abyś i w czwartki mogła "tańcowac";))

Dzien doberek:)
Barmanko ja wysylam dos czesto listy i znaczek kosztuje normalnie jakies 82 centy:)
Wichurko wspolczuje skurczy ale to normalka w ciazy trz tak mialam z kacprem duzo pomidorow jedz:)lub zacznij brac witaminki
Zdrowka chorowitkom u nas odpukac narazie cisza:)
Z newsow to tesciowa przylatuje na swieta i juz sie boje jak ja to przezyje:)
Kacper ma w poniedzialek dentyste i rwanie zabka brrrr wlasnie kloce sie z r ze on ma z nim isc,bo ja tam chuba zemdleje jak to zobacze:(cykor ze mnie straszny:)
A ogolnie jestem wypompowana na maxa nikolss przechodzi samego siebie jest poprostu wszedzie,bije wszystkich a najgorzej ma kacper bo obrywa od niego codziennie:(i zskad on to umie i az boje sir co bedzie pozniej:(
Tichonku superowe te twoje wypociny,milo sie czytalo:)

Asienko nie pytali :) i nie wiem co bym zrobila, gdyby mi nie uwierzyli, ze mam 25/26 tydzien ;) ale ja ogolnie jestem duza, wiec moj brzuch wydaje sie byc mniejszy ;) W plaszczu wygladam na poporstu grubsza osobe ;)
Fajnie, ze masz dzisiaj wizyte :) Ja juz swoich nie moge sie doczekac :) W nastepna srode wizyta w szpitalu, ale do tego jeszcze caly dzien GTT...... chyba wezme ze soba ladowarke do telefonu i bede siedziec na forum ;) No, oprocz tego mam juz gotowa ksiazke do czytania ;)
A przy nastepnej wizycie w przychodni mam miec ze soba papiery na maternity benefit..... Coraz blizej! Coraz blizej! :D

Biolu biore witaminki dla ciezarnych i tam niby jest magnez... a o tym, zeby jesc wiecej pomidorow to nie wiedzialam ;) na pewno bede cwiczyc lydki zanim pojde spac...... ;) Jutro rano mam jazdy samochodem, mam nadzieje, ze te skurcze to tylko tak w nocy lapia...
Przezyjesz tesciowa ;) U mnie jest odwrotnie - tescie nie bardzo sie do mnie wybieraja ;) Na wyrywaniu zeba to musisz byc dzielna ;) ale masz racje, jak masz zamiar zemdlec, to lepiej zeby tata poszedl z synem :)

Tichonku, hehehe, mala zmyla ;) i prosze, cos do poczytania znowu, tym razem Anineczka :)

Wichurko no ja lecę w 25, a wracam w 27, ale na wszelki wypadek podbiję sobie u Gp to zaświadczenie, bo nie wiadomo, czy w Polsce się nie przeczepią:cool2:. Teoretycznie nie powinni, ale kto ich tam wie

reklama
Tichonku dzięki za znalezienie :-D
Oj jakoś się wstydzę teraz tego tekstu :-p:zawstydzona/y:
Czasy się zmieniły,pogoda w Irlandii też,psy zaczęły sra* na trawniki :dry:
Po za tym teraz tyle sklepów polskich,że szok...a pamiętam jak w Galway jedyny sklep,w którym można było dostać coś polskiego to Kalinka na Shop Street :blink: I lata ciepłe były :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry