reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzieki Tichonku :) Mi maz mowi, ze wystarczy mi torba na kolkah - bagaz podreczny :D Taki w Ryanair'oskich wymiarach ;)
A czemu lezalas na patalogii? Jesli moge wiedziec

reklama
czesc dziewczyny ja tylko tak na szybko sie przywiatm i zmykam bo zapusilam sie strasznie w domu przez ta chorobe ,dzis poczulam ze zyje nos odblokowany zapachy wrocily migrena przeszla no i najwazniejsze piekne slonce od rana zero wiatru:-):-)az sie zyc chce syn w przedszkolu od rana do 18 tak ze latam z przyslowiowa sciera i korzystajac z okazji pogody robie pranie za praniem:blink: ps. to juz 14sty tydzien ciazy a poranne wymioty niestety jeszcze mi dokuczaja:-( mam nadzieje ze jeszcze gora tydzien dwa i odpuszcza bo juz mam szczerze dosyc ,ale dosyc narzekania wracam do roboty:tak: milego dnia !!!

Wichurko miałam wizytę w dzień wyznaczonego porodu tj.19 maja i miałam bardzo wysokie ciśnienie,zresztą choć jestem niskociśnieniowcem na każdej wizycie miałam wysokie,chyba tak z nerwów czy cuś:sorry2:Do tego miałam nogi jak balony,dużo wody nabrałam...Ponieważ mój pierwszy syn był przenoszony 11 dni i urodził się tylko z 1pkt.ja strasznie bałam się drugą ciążę przenosić więc chciałam,żeby mnie już ze szpitala nie wypuścili,specjalnie lekarzowi te stopy pokazałam,ten się wystraszył i mnie zostawił:tak:
Jak masz ochotę to możesz przeczytać moją opowieść z porodówki:-D https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...musie-w-ciazy-45877/index169.html#post7361695 ;-)

o prosze, wszystko opisane :)
Chetnie poczytam :) Na razie jednak, NARESZCIE, koncze prace za 15 minut, wiec musze jeszcze swoje kubki pozmywac, ogarnac biurko i rozpoczynam weekend :) Ale w domu bankowo przeczytam :) Dziekuje :*

P.S. Zaczleam troche czytac, ale nie, nie moge, hormony i juz mam szklanki w oczach!

Ostatnia edycja:
No,młody poszedł spać :dry:
Szkoda,że tak późno,no ale...

Wichurko,ja miałam walizkę na kółeczkach,trochę większą niż ta co mówisz,ale jak jesteś dobrze zorganizowana to powinnaś się zmieścić do takiej co twój M mówi ;-)

No widzisz,ja też nie narzekałam na zafajdane trawniki,nie wiem czy ja tego nie zauważałam,czy jak? Ale takie słuchy mnie dochodziły i dochodzą ;-) Ale nie będę się na ten temat rozprawiać hi hi bo i tak w porównaniu do polskich trawników to jest mniodzio w Irl.

No nic,lecę porozwiązywać z dzieciakami zadania.

Antek dostał maskotkę na weekend ze szkoły i musi z nią wszędzie chodzić,oprowadzać i pokazywać.Ma przy tym robić sobie z nią zdjęcia i opisywać w zeszycie wszelkie wyprawy,można rzec,że na weekend mamy gościa :-D

Hej

A ogolnie jestem wypompowana maxa nikolss przechodzi samego siebie

Witaj w klubie u mnie Lenusia daje czadu

AAAAA, mi sie jeszcze cos przypomnialo! Mialam zapytac Was - w jakie torby nalezy sie spakowac do szpitala? Mialyscie jakies 'specjalne'? ;) Pakowalyscie osobno siebie i dla malenstwa czy razem w jedna torbe?

Wspolczuje skurczy tez mnie czasmi lapaly wiec wiem jaki to bol co do torby to ja mialam jedna mala torbe zmiescialam o dziwo a jak mi cos bylo potrzeba to J mi przywozil

Tichonek co za tekst :-)
Barmanko czy podrozaly to nie wiem nie zwrocilam uwagi
Wiesienka to sie zalatwilas Zdrowka!!!!

Anineczko coz za gosc :-)

A ja od srody w nerwach jestem Natalka przyszla z guzem na pol czola kolega ja popchal na regal z ksiazkami jak ja zobaczylam to prawie plakalam dziecko mi sie zmienilo od tego dnia o 360 stopni do przedszkola nie chce chodzic w nocy koszmary miala nie chciala spac sama mowi ze sie boi nie puszczalam jej dwa dni siedziala w domu a malo tego jeszcze mi sie rozchorwala leci z nosa ciurkiem kicha prycha ehhh J byl u dyrektorki powiedziala ze beda monitorowac sytuacje w grupie Natalki
to sie wygadalam zmykam

Wichurka, hmmm jak widzę każda gp ma inne podejście ;) mi właśnie gp zaproponowała dodatkową suplementację. A kto Cię prowadzi? Pewnie pisałaś ale przegapiłam :(
ja mialam do szpitala 2 sportowe torby. nie bylu pelne, po prostu lepiej mi bylo jak ciuchy dziecka byly osobno od moich.

Anineczka, fajnego goscia macie :)

Aniaa, ehhh, masakra normalnie :( oby przeszlo zle nastawienie u Natalci

Ostatnia edycja:
Wichurko ja miałam jedną dużą i się midwife śmiały, żeby M drugi wózek dać to będzie ją wiózł:-p:cool2:, teraz spróbuję w mniejszą się zmieścić:):), albo dwie sportowe właśnie, zamierzam dużo mniej rzeczy wziąć
Aniu oby przeszło Natalci złe nastawienie
Anineczko fajny gość:)

Wichurko ja to w jedna torbe sie spakowałam, wraz z małego rzeczami,jak cos zabraklo mężulek mi dowiózł.
Wisienko zdróweczka dużo.
Aniaa oby wróciło wszystko do normy życze tego.Zdróweczka dla Natalki.
Dzis smyczek mi spał dwie godzinki w dzień,to sobie poleżałam pod kocykiem.Pozniej byłam troche na dworzu,po oddychac świeżym powietrzem,a wieczorkiem wziełam sie za ciasto.No nic zmykam.
Miłego wieczorku.

reklama
witajcie

Barmanko - dziewczyna sprzedawała X-landera, duże pompowane koła, wieeeeelki koszyk na zakupy, a w moim poprzednim Graco koszyk był g... niany, to się napaliłam i kupiłam,

Lubiczanka - tak, mieliśmy zacząć staranka juz od czerwca, ale zachorował mi ząbek i była kanałóka, bałam się, że potrzebny będzie antybiotyk i tak odłożyliśmy sobie początek starań na lipiec, w 3 cyklu sie udało... gablota trochę poczekała.

A tu fotki tego, który korzysta z gabloty

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry