Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czuje sie swietnie.. w piatek ide ponownie mysle ze 3 razy w tyg mi straczy ..
to by wszsytko wyjasnialo no i potwierdzalo domysly moje , wlasnie tez mielismy jedna sytuacje ze go bolala dosyc ta pupa ...i sie zaczelo teraz tez mi sie nawet przypomnialo ze jak jestesmy u kogos i mu sie zachce to jest to samo sciskanie biega jak szalony ale robi wszsytko zeby nie usiasc . .przeraza mnie tylko mysl ze to tak dlugo moze trwac
:-( no nic jakos musi to przetrwac poki co czekolade i tak mu ogranicze napewno zaopatrze sie tez w ten syropek dzieki jeszcze raz za odp tak lepiej na duchu jesli sie wie ze nie jest sie samym z tym problemem
ps.Gratulacje wielkie zpowodu synka jenyy nie ma chyba nic piekniejszego niz rozpierajaca duma matki .po takich wiesciach .piekna sprawa naprawde..oj zyczyla bym sobie tez takich wynikow u syna , czas pokaze
nie stety ja niebylam orlem w szkole a juz szczegolnie z przedmiotow scislych ;-)
Damada mas zracje nie taki diabel straszny!! wystarczy troche checi 
i wiecie co za 6 razem juz nawet pytania nie musialam czytac automatycznie wiedzialam ktora odp widac pamiec jeszcze nie taka zla jak myslam no nic w kazdym razie zmotywowalo mnie to do dalszej pracy jutro cwiczen ciag dalszy!
Jeszcze wysłałam do gazety zyczenia i dzis sa juz na stronie.:-)
Udanego Dnia.a gdzie ?Bede szła na usg miedzy 11-14tyg.na przeziernosc karkowa.