czesc Dziewczyny .ej no gdzie ta wiosna dzis slonce piekne no i cieplej bo wczoraj to masakra ..no ja niewiem co sie dzieje z ta pogda co prawda widzialam wczoraj tylko pare platkow sniegu w powietzu przez moment ale wiatr zimny nie do wytrzymania

na termometrze 0 stopni nooo tego jeszcze nie bylo jakies 3 lata temu mielismy mrozna zime pierwsza po wielu latach i to taka ze sparalizowala cale miasto :-)wiec dawno takiej temertaury nie bylo...
ja siedze w polowie na pudlach i jest sajgon

jutro chcemy wziasc klucze do nowego mieszkania generalnie jestem wkurzona bo od 26 lutego mamy zaplacony rent za obene mieszkanie a juz jutro musze zaplacic za nowy jesli chce zaczac wynosic rzeczy paranoja co

? pani z biora mysli ze dokladnie 26 przefrune w jeden dzien ze wszystkimi rzeczami i zdaze jeszcze zstawic blysk wmieszkaniu jest to mysle nie wporzadku zeby nie dac czlowiekowi chociaz kilka dni bezplatnych na przeprowadzke

tak ze chcemy sie jak najszybciej ewakuowac no coz czynsz za niecale 2 tyg tutaj przepadnei ale zeby bylo jasne klucze dam jej dokladnie 26

tego marca ....i stwierdzilismy ze wogole sie nie bedziemy wczuwac z porzadkami na koniec ..za kazdym razem zostawiamy blysk w mieszkaniu ale nie tym razem ...nie dosc ze wladowalismy 500 e na podlogi bo wykladziny byly tu w takim stanie ze nawet nie chce mi sie do tego wracac ...no i wogole syf sciany brudne zero mebli kanapy no nic nawet tv musielismy kupowac bo po raz pierwszy trafilismy na mieszkanie niewyposarzone wiec wczesniej w takie rzezczy sie nie inwestowalo ...no w kazdym razie niech mi sie tylko przyczepi babsztyl doczegokolwiek to zerwe te panele jak Boga kocham

ps.
Anineczko cos tam przebakiwalam wczesniej ze chcielibysmy do wiekszej chaty ale chlop nie chcial z ceny sposcic ale tak mu walkowalam dziure ze wkoncu zmiekl;-) no wzielismy po raz setny wszsytkie za i przeciw i stwierdzilam ze predzej czy pozniej musielibysmy z tad uciekac dzidzia idzie maly dorasta bedzie chcail miec swoj pokoj tato czesto zostaje u nas na caly sezon no i musielibysmy jeszcze kupe kasy wladowac w remont ...(wczesniej rozwazalimy kupno tego mieszkanka ) ale nam przeszlo..ok musze leciec cdn...

dziewczyny dokoncze posta pozniej bo kolezanka wlasnie dzwonila czy moze wstapic na kawke ;-) i musze troszczeczke ogarnac zeby chociaz bylo gdzie kawe postawic