reklama

Mamy z Irlandii!!

Wichurko aha:):):), no ja to kolosa raczej nie urodzę, Ania urodziła się 10 dni przed terminem i ważyła 2,80:):):). Gabrysia jest troszkę większa, więc może z 3 kilo będzie. My ogólnie dobrze, mała chyba już się przekręciła, bo mnie uciska na pęcherz. W tym tygodniu mam wizytę u Gp. Musze się zważyć, bo nie wiem, ile już przytyłam

reklama
Moj 'maly' tez ciagle glowka w dol ;) No i przez niego to tak srednio 2-3 razy wstaje w nocy ;) I kurde, wazy tyle co Twoja Ania po urodzeniu :D Jejus, az sie boje co to bedzie! ;)

Na szkole rodzenia poznalam pewna dziewczyne - na poprzedni tydzien miala termin i wg usg jej corka wazyla 4700 - to dopiero kawal baby :D

Ja mam teraz 19 marca szkole rodzenia, 20 marca 'baby doctor' i 25 marca znowu test na cukier.... a potem w pierwszym tygodniu kwietnia wizyta u GP i co dalej, to jeszcze nie wiem ;)

Mi to teraz waga tak skacze - chudne, tyje, chudne, tyje - przez diete....... czasami juz nie mam pomyslu co jesc :/ A drob to mi tak zbrzydl, ze w ogole osatnio to malo miesa jem......

wichurka nie ma co doslownie brac tego co na usg wychodzi,przewaznie jest tak ,ze pokazuje ze dziecko wiecej wazy nic jest w rzeczywistosci tak ok500gram.

Moj maly mial wazyc 3800wg usg,a urodzil sie z waga2.600.(2tyg wczesniej)jakby o czasie sie urodzil to by wazyl3kg.Ale jak Ty taka duza bylas to pewnie dzidzia tez bedzie spora.
A

Witam dziewczynki:-)
U nas cały dzień dziś padał śnieg,teraz też sypie,ponoć zimno jak w zimie:szok::-DNie wiem,nie wychodziłam z domu bo Radek ma szkarlatynę:confused2:Jak nie urok to sraczka,jak nie sraczka to przemarsz wojsk napoleońskich:confused2:Na szczęście dość łagodnie przechodzi,najbardziej narzeka na ból języka,ma lekką wysypkę,ale poza tym jest ok.W piątek i sobotę miał ponad 39st.C,ale też jakoś nie bardzo zauważył:eek::-DTeraz około 38 i zachowuje się jak zdrowe dziecko:tak:Dostał antybiotyk i siedzi w domu:sorry:
Wichurko moje chłopaki oba były dość spore:tak:Radek 3800g. a Mateo 4270g.,urodzić lekko nie było,ale jakoś strasznie ciężko to też nie:-D

Bry
No sypało wczoraj i wiało, że masakra. Ja w sumie tylko na chwilkę wyszłam z domu, bo mieliśmy gości i nie bardzo wiedzieli, jak do nas trafić, więc po nich wychodziłam. Dzisiaj słońce świeci i tak nie wieje i niech tak zostanie, bo dzisiaj muszę wyjść do sklepu

Dobrego dzionka

Hej dziewczynki! Niestety będzie tylko o mnie, bo nie miałam jak Was ostatnio czytać. Nie odzywam się, bo jak wspominałam jakiś czas temu jestem na urlopie w PL i kompletnie nie mam czasu na siedzenie na necie. Wiecie, odwiedzanie rodzinek, każdy przecież chce zobaczyć Adrianka! :tak: W niedziele mieliśmy Chrzciny. Impreza wypaliła. Adrianek był baaaardzo grzeczny. W ogóle nie płakał. W dodatku tak wymęczyliśmy bidulka podczas sesji zdjęciowej, przeskakiwał z rąk do rąk ponad 45min i nawet nie pisnął. Mój dzielny chłopaczysko. :-D:happy2: W ogóle tfu tfu, cały urlop jest bardzo grzeczny, płacze tylko podczas ubierania po kąpieli ale to standard. Babcie wnuczkiem zachwycone. Tylko zimno w tej Polsce śniegu napadało, boję się z nim chodzić na spacerki, żeby jeszcze przed samym odlotem się nam nie rozchorował. Ale chce nam się już wracać do domu, bo ok, fajnie jest zobaczyć rodzinę, ale podróżowanie między domem D. a moim tu w PL już mnie dobija. Ciągłe pakowanie się i rozpakowywanie. Tęsknię za moimi 4 kątami...
Jak wrócę i znajdę wolną chwilę, obiecuję, że Was nadrobię i nadziergam coś więcej :)
Buziaki :*:*:*:*:*

czesc Dziewczyny .ej no gdzie ta wiosna dzis slonce piekne no i cieplej bo wczoraj to masakra ..no ja niewiem co sie dzieje z ta pogda co prawda widzialam wczoraj tylko pare platkow sniegu w powietzu przez moment ale wiatr zimny nie do wytrzymania:szok: na termometrze 0 stopni nooo tego jeszcze nie bylo jakies 3 lata temu mielismy mrozna zime pierwsza po wielu latach i to taka ze sparalizowala cale miasto :-)wiec dawno takiej temertaury nie bylo...
ja siedze w polowie na pudlach i jest sajgon :rofl2: jutro chcemy wziasc klucze do nowego mieszkania generalnie jestem wkurzona bo od 26 lutego mamy zaplacony rent za obene mieszkanie a juz jutro musze zaplacic za nowy jesli chce zaczac wynosic rzeczy paranoja co:crazy:? pani z biora mysli ze dokladnie 26 przefrune w jeden dzien ze wszystkimi rzeczami i zdaze jeszcze zstawic blysk wmieszkaniu jest to mysle nie wporzadku zeby nie dac czlowiekowi chociaz kilka dni bezplatnych na przeprowadzke:wściekła/y::no::no:tak ze chcemy sie jak najszybciej ewakuowac no coz czynsz za niecale 2 tyg tutaj przepadnei ale zeby bylo jasne klucze dam jej dokladnie 26:-ptego marca ....i stwierdzilismy ze wogole sie nie bedziemy wczuwac z porzadkami na koniec ..za kazdym razem zostawiamy blysk w mieszkaniu ale nie tym razem ...nie dosc ze wladowalismy 500 e na podlogi bo wykladziny byly tu w takim stanie ze nawet nie chce mi sie do tego wracac ...no i wogole syf sciany brudne zero mebli kanapy no nic nawet tv musielismy kupowac bo po raz pierwszy trafilismy na mieszkanie niewyposarzone wiec wczesniej w takie rzezczy sie nie inwestowalo ...no w kazdym razie niech mi sie tylko przyczepi babsztyl doczegokolwiek to zerwe te panele jak Boga kocham:angry:
ps.Anineczko cos tam przebakiwalam wczesniej ze chcielibysmy do wiekszej chaty ale chlop nie chcial z ceny sposcic ale tak mu walkowalam dziure ze wkoncu zmiekl;-) no wzielismy po raz setny wszsytkie za i przeciw i stwierdzilam ze predzej czy pozniej musielibysmy z tad uciekac dzidzia idzie maly dorasta bedzie chcail miec swoj pokoj tato czesto zostaje u nas na caly sezon no i musielibysmy jeszcze kupe kasy wladowac w remont ...(wczesniej rozwazalimy kupno tego mieszkanka ) ale nam przeszlo..ok musze leciec cdn...;) dziewczyny dokoncze posta pozniej bo kolezanka wlasnie dzwonila czy moze wstapic na kawke ;-) i musze troszczeczke ogarnac zeby chociaz bylo gdzie kawe postawic:-D:-D

Ostatnia edycja:
Bry
Dzisiaj poleniuchowałam, a co, nie zawsze mi się chce z samego rana wstawać, szczególnie, że nie mam nic szczególnego do roboty:-p, zaraz do Gp zadzwonię, żeby się umówić na popołudnie. U nas póki co ładne słoneczko świeci, ale chłodno. Zobaczymy.

Dobrego dnia

reklama
dzien dobry :-) a ja popijam poranna kawke mlody juz od pol godziny w przedszkolu troszke zesmy pospali dzisiaj ;)
siedze i czekam na smsa od babki z biora czy mozemy wziasc te cholerne klucze ..mam caly dzien wolny zanim mlody wrcoci moze zdaze sobie przeniesc i posprzatac chociaz kuchnie i salon :confused: no nic lece pod szałera ;-)i sie ogarnac ....milego dnia i dousl :***

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry