Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam dziewczyny ja tylko na chwilke bo doslownie padam na twarz... dostalam klucze do nowego domku niestety szczescie przez lzy bo musielismy naszykowac na wstepie ponad 1000siaka na kaucje i rent
myslalam ze kaucja nam przejdzie ze starego mieszkania ale niestey dostaniemy ja z powrotem dopiero po oddaniu kluczy od starego mieszkanka ..takie jakies mieszane uczucia mam szkoda mi troche przytulnie tu mieslimy no ale tam juz kawal ladnego nowego domku wszsytko porzadnie zrobione gigant ogrodek no i 4 pokoje z osobnym salonem i kuchnia
tak ze wkoncu kazdy bedzie mial swoj kat i my i graty ..no i bedzie mozna normalnie wiecej znajomych na jakies imprezki zaporosic no bo tu no nie mielismy za bardzo warunkow
w kazdym razie dzis bylam w szoku bo pierwszy raz zastalam dom naprawde czysty tak ze wystarczylo odswiezyc i starczylo czasu nawet na pomycie okien wiekszoasc rzeczy juz przewiezionych tak ze od rana zaczynam akcje rozpakowywanie bryyy oby szybko poszlo
no nic lece spac powolutku bo jutro ciezki dzien moze uda uda mi sie zdac relacje pod wieczor jak mi poszlo pozdrawaim i dousl !!
Julia - moja "szła" równo 3 tygodnie. Dokładnie to wiem, bo sama w pl nadawałam i sama ja tu odbierałam. Aż nie wierzyłam, że tyle może to trwać (sprawdzałam codziennie na stronie poczty gdzie jest) - ona chyba na prawdę szła.