reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ależ piękna pogoda za oknem:), od razu humor lepszy:):):)

Wichurko czy Ty masz namiary na kogoś z forum, znaczy jakiś numer telefonu, żeby powiadomić nas , jak już będziesz na porodówce?

Hejka, co tu taka cisza, słonko wyszło i dziewczyny wywiało z forum.

u nas nuda, Zuzia sporo czasu spedza na dworze i dzieki temu wieczorem pada jak mucha.
Jutro zamierzam upiec tort na urodzinki, zobaczymy co z tego wyjdzie. trzymajcie kciuki.

papatki

HEEEEJ!
Czy zawsze tak jest, ze bedac na zwolnieniu ma sie mało czasu? ;)

Ogolnie to całkiem niezle dlugo spie! Dzisiaj do 11.30 ;)

Byłam w tym tygodniu w szpitalu - wszystko w normie, tylko mocz musialam oddac do laboratorium, bo podejrzewali infekcje, ale nikt nie zadzwonil z wynikami, wiec chyba wyszly dobre ;)
Miałam robione usg, ale tylko potwierdzono głowka w dół, serce bije, a zadnych 'wymiarow' nie otrzymałam - bo niby nie ma sensu... eee.. tez tak mialyscie? Ja to bym chciala wiedziec jak duzego/ciężkiego mam chłopaka w brzuchu :)

Asienko nie mam tel, chyba tylko do Priv, ale ostatnio jej tu nie ma...

Z szefem tez nie poszło najgorzej, chociaz musiałam go 'lekko' okłamac.. nagiac prawde, o ;)

Ogolnie to juz bym chciala miec porod za soba ;) Miec synka w domu ;) Jeszcze troszke ;) A, jesli chodzi o ruchy, no to wierci sie, oj wierci ;) Moze nie tak jak córcia Asienki ;) ale... potrafi ładnie zmienic kształt brzucha ;)

Na Finglas, przy Charlestown Shopping Centre jest 'wesołe miasteczko' :)

Oj jak cichutko.... ja caly czas sobie odpoczywam ;) Sporzadzilam sobie liste rzeczy, ktore musze jeszcze zrobic przed porodem, troche tego jest.... ale mam nadzieje, ze wtorek wszystko odhacze (bo we wtorek maz ma wolne, wiec mi pomoze) :)
Miłej niedzieli :)

Bry
Katrina urocze masz dzieciaki, a najstarsza na piękną pannę wyrosła:), pewnie jesteś z niej dumna

Dzisiaj pogoda już słabsza, ponoć dwa dni ma padać, ale nie jest źle. Baterie na te dni naładowane po fajnej dawce słonka:-p. Ja w sobotę w pracy byłam, a wczoraj pojechaliśmy do AsienkiM na urodzinowe ciasto:-). Było smacznie:-D. A wieczorem małą tak szalała. Nawet M i Ania czuli jak bardzo się rusza. Wiercipięta mała:-).

Dobrego dnia

reklama
Katrina to bardzo dobrze i fajnie, że mimo iż nie jest stale obok to sobie dziewczyna radzi:):):)

Ania miała wczoraj dzień tworzenia, 3 godziny spokoju było:):). Ja podpowiadam, co może zrobić a ona robi zawzięcie. Trzeba na dzisiaj też zapewnić jakąś rozrywkę, bo wieje bardzo i pochmurno, więc spacer odpada

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry