reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanka - tak, w hotelu jest taki PLANET Active, w sobotę mamy zarezerwowany na urodzinki Alinki.
Tam przynajmniej dzieciaki się wyszaleją, w domu nie jestem w stanie zapewnić im tyle atrakcji.

reklama
Dzień dobry:)
Katrina-i super-ja tez jestem zwolenniczką imprezek poza domem-nie ma spustoszenia,nie ma sprzatania-i (co najważniejsze) dzieci się nie nudzą:)))
Miłego dnia Wam zyczę drogie Panie:)

Hejka

Lubiczanka no wreszcie jesteś, :-);-)
Katrina a to się dzieciaczki wybawią na urodzinach

Dzisiaj ponownie słoneczko ładnie świeci, tylko wiaterek większy. Zuzia z tatusiem poszła na spacerek a mama odpoczywa w domku, obiad mam z wczoraj, wczoraj też posprzątałam więc luzik totalny. Wczoraj Zuzia prawie cały dzień była na dworze, bawiła się z dziećmi, jeżdziła na hulajnodze. Potem odwiedziła nas Gliwa z Igorkiem i dzionek minął.

Ostatnia edycja:
AsieńkoR-mi Was też brakowało:))))Stąd mój powrót;))))
AsieńkoM-u nas czasami tak wieje,że głowę może urwać-jak tylko ją za drzwi wystawić;)
Cisza widze się zrobiła-zawsze tu tak?

Ja wiem,że jak jest pogoda to trzeba korzystać,ale zawsze pamietam,że się Kobitki wchodziły przywitać chociaż:/
ale,ale-narzekac nie mam zamiaru,bo towarzystwo w Waszych osobach dopisuje;)))

witam się i ja

Synuś mi się robi coraz bardziej mobilny, a co za tym idzie mam coraz mniej czasu, bo muszę za nim nadążyć.
Jak jest pogoda, to sie dotleniamy i tak nam czas leci.

reklama
POPOŁUDNIEM I U NAS SIĘ ROZCHMURZYŁO-CIEPEŁKO,WIĘC MOJA KOCHANIE PO POWROCIE Z PRACY RZUCIŁO HASŁO-ROBIMY GRILLA...I tym oto sposobem siedzę przed kompem spasiona kiełbacha;))))Miłego wieczorku Wam

Do góry