Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bry
Wczoraj był mój ostatni dzień w pracy. Wymęczył mnie strasznie i cieszę się, że to koniec. Kocham uczyć itd, ale z brzuchem, wiercipiętą w nim itd. to już ciężko. Potem brzuch miałam twardy i bolał mnie dolny odcinek kręgosłupa. Muszę chyba zacząć na siebie bardziej uważać, bo nie chciałabym zbyt wcześnie urodzić
Hej.
Pogoda dzis w kratke,mielismy dzis na wesole miasteczko sie wybrac.Ale M sie zle czuje od wczoraj. AsienkoR uwazaj na siebie.
Zmykam obiadek dokonczyc,bo Igorek za niedlugo wstanie.
M i Ania dają mi dzisiaj odpocząć, właściwie to dzięki AsienceM i jej rodzince, bo wymyślili, żeby ich zabrać na zakupy, żeby mamusia mogła odpocząć:, M miał sam jechać, ale Ania się rozpłakała, że ona też chce i pojechali a ja sama w domu, jaka cisza. Dzięki Asienko
Czeka mnie długie lato. O 7 rano jest już jasno wiec młoda się budzi, a zawsze wstawała po ósmej. A wieczorem nie chce iść spać o 20 bo mówi że nie jest jeszcze ciemno.. Asienka_r mam nadzieje, że odpoczęłaś.
AsienkoM ano odpoczęłam, potem jeszcze wieczorkiem poszliśmy na spacerek rodzinnie, Ania szczęśliwa, że miała dzień tylko z tatą. Ania wstaje po 8, ale chodzi spać o 21.30, bo mówi, że nie jest ciemno
Hej.
AsienkoR i jak tam spakowana?:-)
Piekna dzis pogoda:-)Z Igorkiem rano bylismy na zakupkach spozywczych,przy okazji kupilam fajny komplecik malemu spodnie z bluzeczka.Pranie sie kreci,obiadek sie gotuje.Na ogródeczku sloneczko super swieci,az milo posiedziec. Maly wstanie to bedzie gral w pilke.
Milego Dzionka.