reklama

Mamy z Irlandii!!

hello

Barmanko - niestety - ja nie istnieję, bo nie ma mnie na FB...

Tichonek - a ja mam koleżankę fryzjerkę (w Polsce), która szuka pracy, skołnna jest do wyjazdu z Polski za pracą,

reklama
Witam
Tichonku super nareszcie landlord sie postaral
A co do fryzjerki to ja mam sprawdzona przeze mnie i przez moje trzy kolezanki dziewczyna mieszka w Swords :)jek bedziesz chciala namiary to daj znac
Nati i jak tam kwiatuszki zasadzone?
Lubiczanko oszczedzaj sie troche kobieto!!!
Asienko juz i jak dalej cisza?

Milego wieczorku

Tichonku no nie gadaj? A skąd wiesz?
Ona mówiła że kiedyś chce wrócić, ale nie myślałam że tak szybko.

Katrina, to choć na facebooka, faaaajnie tam jest :)

Chyba pyszczek dziś opaliłam bo mnie piecze.. Dzionek minął na farmie ze zwierzątkami, potem jeszcze grilla trzasnęliśmy, uwielbiam takie dzionki :)

Witajcie.Ja własnie z Ł. spijamy kawke i mykamy opłacic Tax .A na 12.30 do Dublina z małym na wizytę.
Gliwa-kwiatuszki zasadzone:-);-)

Miłego dnia dla Was:)

Dzień dobry:-)
Zostały dwa tygodnie jejeje:cool2::rofl2:, póki co nadal nic się nie dzieje. Ale wczoraj dzięki temu, że mój M z AsienkiM P pojechali do IKEI przygotowałam łóżeczko, organizer powiesiłam, posegregowałyśmy z Anią zabawki. Aż miło. Także dzięki Asienko jak zwykle. Asia z Zuzią posiedziały ze mną i Anią, dziewczynki się pobawiły, były super grzeczne prawie do samego końca. Fakt, że potem brzuch pobolewał, ale wolę sama wszystko przygotować, jakby coś się zaczęło dziać.

Dobrego dzionka

Hejka.
Pogoda superrrr od rana.:-):tak:Igorio juz pobiegal i pogral w pilke na dworzu.Trzeba korzystac z pogody:tak:Pranie sie kreci,dosyc sie nazbieralo.
Nati udanej wizyty.
AsienkoR pewnie Ci sie dluzy co teraz,koncoweczka zostala.
Zmykam.Milego Dzionka.

Gliwa no trochę się dłuży,a le co tam wytrzymałam tyle to i jeszcze dwa tygodnie wytrzymam:-p, a Tobie jeszcze połowa została, teraz będzie leciało coraz szybciej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry