reklama

Mamy z Irlandii!!

Jushka - dokładnie, nie ma obowiązku, ale z kim dziecko zostawić????? Od nas to jest wycieczka na cały dzień, jak zabieram dzieci ze sobą to jestem o nie spokojna, bo wiem, co się z nimi dzieje.
Tak jak Biola napisała - na tę sama godzinę czy róznica 10 min. jest kilka osób, więc potrafi się zrobić mała kolejka, ale spokojnie, dacie radę. Jak masz już zdjęcia, to je weź, może akurat będą dobre, a jak nie, to podejdziecie obok, zrobicie nowe i tylko doniesie któreś z Was zdjęcia.

Biola - w ubiegłym roku zmieniły się trochę przepisy, dziecko nie musi być obecne i (to najważniejsze) paszport dla dziecka wydawany jest na 5 lat, nawet pierwszy, tylko musi być wtedy polski akt urodzenia.

reklama
Katrina bo kto jak nie my najlepiej zajmie się naszymi dzieciaczkami :)
Dla nas to też praktycznie wycieczka na cały dzień, ale co zrobić. Cieszę się, że te przepisy się zmieniły i będziemy mieć paszport na 5 lat.

Hej.
Niedziela jakas dzis dluga byla,ale dobrze ze pogoda dopisywala.Duzo czasu spedzilismy na dworzu.Igorek bawil sie na ogrodeczku,a po poludniu bylismy na rodzinnym spacerku nad morzem.Tatus popuszczal latawiec synusiowi.:tak:
Milego wieczorku.

Hejka

No i po ładnej pogodzie. No ale dobrze, że chociaż 2 dni pogrzało słoneczko.
Wczoraj odwiedziliśmy Asienke_r i jej rodzinkę. Gabi jest taka malusia i słodka. Jeszcze raz dziękuję za pogaduchy.

Idę wezmę się zaraz za jakąś robotę, chociaż mam lenia, no ale obiad sam się nie zrobi.

Witam:)
AsieńkoM-pierwsze co mi się rzuciło w oczy to Twój nowy suwaczek-GRATULUJĘ Ci z całą moja Rodzinką:)Znoś calusią ciążę lekko i bez anomalii;) i niech Maleństwo pieknie w brzusiu rośnie;))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry