reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej.
Dzis od rana pranie,ostatnie sie pierze.Bigosik sie gotuje,usiadlam odpoczac i kawke spic.Igorek wczesniej pobawil sie na ogrodku,teraz spi.Dzis szybko zasnál.:tak:
Jushka mam duzo rzeczy po Igorku,wiec zawsze to mniejszy wydatek racja.Wiedzialam ze bedziemy mieli drugie dziecko wiec nie oddawalam nic.:-)
Katrina racja maluszek skorzysta po starszym bracie :tak:.
AsienkoM to Zuzia bedzie miala brata lub siostre z tego samego miesiaca.Superrrrr:tak:Zawsze urodzinki mozna razem wyprawic.
Milego Dzionka.

Ostatnia edycja:
reklama
Tichonek no też kiedyś mówiłaś że Ci się śniłam że w ciąży jestem
Katrina, Jusha no mam trochę tych rzeczy po Zuzi i sprzętów też więc na początku nie będzie źle. Jeszcze wszystko zależy jakiej płci dziecko, ale najważniejsze żeby zdrowe było.
Gliwa też prawda co do urodzinek.

Asienko fajnie ze z tego samego miesiaca beda dzieci :)
Lubiczanko no fakt :-D

A mi sie dzis zachcialo kapusniaku i ugtowalam sobie a co :-Da na deser zrobilam buleczki na slodko

Milego dnia

Ja też zostawiam rzeczy po Małej, bo kto wie.. nie zna się dnia ani godziny. ;)
U nas dzis po 18 tak się wypogodziło, że wybrałyśmy się na długi spacer, było ponad 25 stopni i przyjemny wiaterek. A teraz Bąbelek juz śpi, pobudka jutro koło 6 bo wyruszamy do Dublina. Oby dzień minął nam dobrze. :)

Asieńka M - ja tez po Alince korzystam z krzesełka, łóżeczka-kojca, spacerówki (tzw. parasolki) i innych takich, jedynie co, to ubranka nie po Alince.

GLIWA - ubranka ma po kuzynie (synku mojego brata), po bracie..... no nie wiem w jakim byłyby stanie po ponad 30 latach.

Ale powiem Wam, że mam do dnia dzisiejszego dwa kocyki jeszcze po Magdzie. Alinka z nich korzystała i Kuba teraz też.

Witam się:-)
Znów ładnie na dworze:tak:Jutro ponoć ma być 19st.C:szok::-)Tosz to lato pełną gębą:-D
Ja już obiad upichciłam,pranie mam do rozwieszenia i ciasto w piekarniku:tak:Jutro u Radka w szkole oficjalna ceremonia otwarcia szkoły (po prawie roku:oo:),będzie czterogodzinna ceremonia,urzędnicy,oficjele i takie tam więc się z ciachem zaoferowałam w ramach pomocy:tak:W inny sposób nie bardzo mogę bo ja ciągle z Matim u nogi,ale ciacho spiec zawsze mogę;-)Nie wiem czy w ogóle zobaczę tę ceremonię bo nie wolno przychodzić z małymi dziećmi:dry:Obiło mi się jednak o uszy,że będzie możliwość zostawienia dzieci na ten czas w takim tymczasowym crechu,będą panie się dziećmi zajmowały,żeby rodzice mogli uczestniczyć w ceremonii:tak:Zobaczymy jak to zorganizują,fajnie by było bo chciałabym zobaczyć Radka śpiewającego:-)
...Boże,znowu taka młoda mama,foremka odeszła:-(Strasznie to niesprawiedliwe:no:

Hejka.
Pogoda dopisuje,superrrr oby zostala u Nas na dluzej.Igorek spi,wiec weszlam po buszowac na necie:-)Wczesniej Aniaa byla z Lenka w odwiedzinkach,wiec czas zlecial milo.:tak:
Tichonku oby udalo Ci sie uczestniczyc w ceremoni.:tak:Wlasnie weszlam i zobaczylam,ze nie zyje foremka.Masakra taka mloda Ahhhhh :-(
Milego Dzionka.

reklama
Tichonek-też pierwsze co mi się rzuciło w oczy to wiadomośc o tej dziewczynie...straszne to jest:( ale...mam nadzieje,że będziesz w uroczystości uczestniczyć nie tylko duchem,ale i ciałem:))))
Gliwa-ale Ci dobrze z tymi"sąsiadkami"-mozecie sie odwiedzać w każdej chwilii:)
Dzis moja siostra odebrała nasze obrączki-po raz drugi sie w nich zakochałam;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry