reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej kobitki.

U nas weekendzik milutki:-). Całą sobotę spędziliśmy u brata męża. Zuzia wybawiła się z Karolem, poskakała na trampolinie. Niedziela ogólnie była spokojna nie licząc wybuchu histerii Zuzi:confused2::confused2:. A dzisiaj już nas spakowałam, po południu wyszliśmy na spacerek, wstąpiliśmy do lodziarni kupiliśmy lody i zjedliśmy siedząc na trawie przy rzeczce:tak:;-):-).
Jutro z rana ogarnę trochę mieszkanie co by nie wyglądało jak po tornadzie i po 14 wyjdziemy na autobusik na lotnisko:-). Nie chcemy nikogo fatygować żeby nas wiózł, mamy 30 minut autobusem na lotnisko a i Zuzia bardzo się cieszy, że pojedzie autobusem.

Moniaa jak zdrówko, trochę lepiej?? Kuruj się.

reklama
AsieńkoM-poprawy pogody!!!Ja też liczę,że jak pojedzie,my do Pl(a to juz za tydzień;))to będzie niegorzej niż tu;)
Gliwa-stosujesz te kremki?Skutkuja?
Moniaa-może już za późno,ale na nastepny raz-brązowy cukier z miodkiem i cytrynka i siuuuup;))))Zdrówka!!!

HEJ DZIEWCZYNKI.
Pogoda piekna,więc korzystamy.Zawitalo do Nás
lato:)oby jak najdłużej.
AsienkoM udanego urlopu zyczymy.
Lubiczanko jutro ostatni dzien kuracji smarowania,pomogło.
Milego wieczoru.

hej hej :)

ASIENKO OGROMNE GRATULACJE!!!!! :)

Gliwa zadowolona, ze drugi chlopak? :)

Mi to moj smyk daje popalic... ciagle placze, a jak nie placze to staram sie mu robic fotki i krecic filmy - bo drugi raz taki malutki nie bedzie ;)
Koncertowe płacze spowodowane sa kolkami oraz refluksem. Dostaje na to rozne specyfiki, ale... czasem pomagaja,czasem nie ;) O dziwo calkiem niezle przesypia noce ;) chyba pada ze zmeczenia... Ja ciagle odciagam mleko... na szczescie juz tylko 4-5 razy na dobe :) Mialam chwile zalamania... nawet troche mniej mleka przez to produkowalam. Ale juz jest dobrze :) Bedzie bardzo dobrze jak smyk wyrosnie z dolegliwosci i mi zagoi sie rana po cesarce - bo niestety ciagle jest otwarta :( Najlepiej jakbym nic nie robila.... tylko ciezko tak, bo maz ma cholernie duzo godzin w pracy i wiekszosc rzeczy robie sama... eh... ;)

Mamy za soba szczepienie na gruzlice, usg bioderek ;) Paszport wyrabiamy irlandzki - teoretycznie ma byc za 7 dni ;)

22 lipca planuje leciec do Polski, ale jeszcze nie mamy biletów - czekam na paszport, zeby miec taka pewnosc ;)

Niestety nadal mam problemy zoladkowe - jeden atak bolu mialam podczas karmienia Ignasia, musialam go az odlozyc do lozeczka bo taki bol... w Polsce sie tym zajme.

No i musze konczyc bo mi sie Babel rozwyl na calego :/ Jeszcze tylko dodam, ze wazy juz 5100 :D moj klocuszek ;) wiekszosc ubranek 0-3 miesiace sa juz na niego akurat! ;)

reklama
HEJKA.
Dzionek minal dzis oki.pogoda dopisuje ,wiec korzystamy z dworku.:-)Jutro ma byc jeszcze cieplej:tak:
WICHURKO zadowolona zadowolona jestem.:-):tak: Zycze Ci abys wrocila do formy.Trzymajcie sie cieplutko.
MILEGO WEKEENDU ZYCZE.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry