reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka,
wpadłam się przywitać i powiedzieć, że wszystko ok u nas. Zuzia ogólnie nawet grzeczna nie licząc momentów kiedy dokuczają jej zęby, przebijaja sie ostatnie dwie górne piątki.:confused2:

Ja dzisiaj troche zmęczona, ale ogólnie jest ok.

Wichurka śliczne foteczki
Katrina widac, że imprezka udana.

Pozdrawiam i ściskam.

reklama
Witam :)

Katrina
ja tego typu powiedzinka traktuje z przymruzeniem oka ;) Ja tez sie urodzilam z bujna czupryna i tez bylam taka duza (tylko 10g lżejsza od Ignasia), wiec tak cichutko sobie myslalam, czy przypadkiem nie bedzie mial takich wloskow po mamusi ;)
Piekny torcik :)

Gliwa u Ciebie niedlugo studniowka ;) Widzialam fotki na fb - udany wypad ;) i bardzo ladnie wygladasz :)

AsienkoM a Ty tez widze, ze zafasolkowana :) Super, ogromne gratulacje! :)

Podobno zatesknie za brzuszkiem ;) Ale na razie jak widze inne brzuszki to sie ciesze, ze moj synek juz jest ze mna ;) Ide spac, bo maly dal dzisiaj znowu czadu, i w ogole juz coraz mniej chce spac ;) Kapiel, karmienie, a on oczy jak zlotowki i wcale nie chce lezec ;)

Hejka

Wichurka a no zafasolkowałam, troszkę to trwało ale sie udało. Nawet brzusio zaczyna sie pojawiać.
Gliwa pogoda fajna, pare dni gorąca potem mamy 2 dni lekkiego ochłodzenia na wytchnienie i znowu ciepełko. Ja nie przepadam za upałem więc ta pogoda jest dla mnie super. Po niedzieli ponoć mają zawitać konkretne upały, zobaczymy.

Wczoraj z P świętowaliśmy naszą czwartą rocznice ślubu. Poszliśmy sobie na spacerek i na kolacyjkę późnym wieczorem, było bardzo miło.

Hej
Asienko najwazniejsze ze sie udalo :)Najlepszego z okazji rocznicy
wichurko oby synus dal mamusi troche odpoczac

A u mnie sie dzieje zaczelam chodzic na angielski dobrze ze ten tydzien sie konczy bo busy bylam,jeszcze dwa tyg i wakacje cora juz sie doczekac nie moze kiedy do babci poleci :)ale poki co czeka ja we srode egzamin z baletu i w piatek w przedszkolu maja wystep

Milego dnia zycze

dziewczynki tak czytam i piszecie o kolkach ja w 30 tyg ciazy jestem i slyszlam ze sa jakies kropelki niemieckie bardzo dobre moja koleznaka teraz je uzywa i jest bardzo zadowolona ale kurcze nie pamietam nazwy;/

Oh, taka dziwna pogoda, co che wyjsc z malym na spacer to nadchodza ciemne chmury i zrywa sie okropny wiatr! Chyba sobie daruje dzis...odpoczne za to ;)
Noc byla ciezka, ale tym razem dlatego, ze to ja sie zle czulam ;)

Asienko najwazniejsze, ze sie udało! :) Gratukacje z okazji rozcnzicy slubu :) U mnie dopiero pierwsza tuz tuz ;)
Aniu dziekuje, z dnia na dzien jest coraz lepiej :)
Monia ja tez slyszalam o jakis 'niemieckich kroplach na kolki' - jakies słynne sa chyba ;) ale nazwy tez nie znam ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry