agusiek
mama marcowa 2009
hahahah monia no zielone....kurcze nie pamietam jaka firma ale kupisz je chyba w kazdej aptece, sa poprostu koloru bialo-zielonego - takie typowe szpitalne...aaaa i pakowane w przezroczyste worwczki takze widac przy zakupie ze sa zielone hihiih...no i sa dluzsze i szersze niz zwykle pdklady, ale wygodne naprawde...Agusiek co to znaczy "zielone" prosze o dokładne dane, firma, gdzie można kupić
pocieszyłas mnie że tez ci mówiła, że już wszystko gotowe, a czułas sie jakoś inaczej?
Bo ja od kilku dni jestem strasznie obolała, kolana, biodra, krzyż, no i mam skurcze czasami
monia bolec to mnie wszystko bolalo przez ostatnie dwa miesiace chyba, ale w dzien porodu to w miare na chodzie bylam - posprzatalam, salatki zrobilam - nic nie zapowiadalo zblizajacego sie porodu...dopiero o polnocy mnie zlapaly jakies bole - moze bym je zleckewazyla gdyby nie pojawialy sie regularnie co 5 min, a po dwoch godzinach nie bylam w stanie juz zasnac, a po czterech byly juz tak silne ze wylam z bolu - na szczescie juz w szpitalu hehehe

i napisze na forum.
pozdrawiam
co do Dr.S to jednak podrażała
moje 2 koleżanki nagrały sobie i powiem wam ze nic ciekawego i nic nie wdać.
Ja byłam w Polsce i sobie nagrałam i jest różnica jak i w cenie tak w jakości
Po terminie liczy się od dnia ustalenia porodu według ostatniej miesiączki? Bo w sumie z tego co się orientuję to dziecko jest terminowe gdy się urodzi od 2 tygodni przed tą datą i do 2 tygodni po tej dacie. Więc od kiedy liczą "10 dni po terminie"?