misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Dziendoberek dziewczynki!
Didi- jakie to ekscytujace!! To czekanie z mysla, ze moze sie zaczac w kazdej chwili
Kurcze, nie moge sie doczekac!!
Pogoda dzis do d.... Zamierzam upiec szarlotke, gdyz mam chyba z kilo jablek i zaczynaja juz sie robic takie pomarszczone wiec je przerobie na ciasto:-)
Ponadto bede prasowac ubranka dla Alexa :-) i wstawiac kolejna partie do prania:-) Wyglada wiec na to, ze dzis nareszcie nie bede sie nudzic! Milego dnia dziewczynki!
Didi- jakie to ekscytujace!! To czekanie z mysla, ze moze sie zaczac w kazdej chwili
Kurcze, nie moge sie doczekac!!Pogoda dzis do d.... Zamierzam upiec szarlotke, gdyz mam chyba z kilo jablek i zaczynaja juz sie robic takie pomarszczone wiec je przerobie na ciasto:-)
Ponadto bede prasowac ubranka dla Alexa :-) i wstawiac kolejna partie do prania:-) Wyglada wiec na to, ze dzis nareszcie nie bede sie nudzic! Milego dnia dziewczynki!
zglosic sie mialam na 5 dzien po terminie i wtedy chyba by mnie zostawili no ale nikos urodzil sie na trzeci dzien
ja mysle ze te 10 dni to licza od daty wyznaczonej na podstawie ostatniej miesiaczki ale to - kiedy kaza ci sie wstawic albo czy cie zostawia w szpitalu zalezy zarowno od samopoczucia mamuski jak i od liczby wolnych miejsc na oddziale przedporodowym