Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jak jej mówię, że tutaj nie mam lekarza prowadzącego to kazała mi iść tu do jakiegokolwiek! ale ciekawe czy tak w ciemno by wystawił mi taki papier.. Ja jej w kółko tłumaczę, że na ich stronie pisze co innego niż ona mówi, bo po pierwsze nie ma podanego terminu ważności tego listu a po drugie pisze wyraźnie, że to ma być list od prowadzącego ciążę, a skoro mnie prowadzi lekarz z Irlandii to od niego mam list. A ona dalej, że ja się powinnam domyśleć, że powinnam iść tu dzień wcześniej do doktorka i że mnie nie wpuści i tyle. Masakra. A jak jej spytałam co mam w takiej sytuacji zrobić - odpowiedziała "nie wiem". Wielka mi informacja!!! To jej podpowiadam: mam przebukować bilet.. dopłacić.. i jeszcze zdążyć się zarejestrować do 36 tygodnia bo potem już nie można latać, czyli generalnie mam rodzić w Polsce
Na to ona mi odpowiada, że dba o moje zdrowie
Jak się wtedy wkurzyłam...
Mówię jej, że właśnie Pani mnie bardziej zdenerwowała niż ten cały lot, który trwa zaledwie 3 godziny a tu się robi z tego wielki problem
A ta baba dalej jak nakręcona mówi, że nie wejdę na pokład. W końcu z bezsilności się rozpłakałam i baba z łaską powiedziała w końcu "dobrze". Odeszłam bez słowa a ona krzyknęła za mną, że zapomniałam podziękować! debilka.. Teraz to się bałam serio czy dojadę.. czy po drodze będę rodzić..
jeszcze w samolocie chciało mi się płakać.. 
Od razu dopisał mi priorytet bym weszła pierwsza na pokład i życzył pogodnych świąt.. Chyba głupio mu się zrobiło, że wysłał mnie do tej baby. I pewnie przez to dał mi kartę pokładową z innym nazwiskiem ;-) Więc przy drugiej kontroli też mnie cofnęli
Miałam wrażenie, że to jakiś znak bym została w Polsce.. Uff..nigdy tyle stresów nie miałam w czasie ciąży 

i dokładniej napisali co ma się znaleźć w takim zaświadczeniu, wcześniej było napisane bardzo ogólnikowo.

ja sie mecze i on sie meczy
.
,nosek odepchany a jest gorzej
.
.

.
czy kiedykolwiek to sie zmieni???