Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie znam doklanie nazyw ale na mniej niz 50 cm

I jak narazie to nie zapowiada się że bądzie go więcej
, za tydzień wyjeżdza teściowa i zostajemy sami z maleństwem. A w tą niedziele ochrzcimy Emilcie
Ale rosnie jak na drozdzach wazy juz 4320g 53 cm i 36 cm glowka
a jak wychodzil ze szpitala to mial 2950g , 50 cm i 34 cm glowka....
SOFIK ale Twója dzidzia rośnie szybko!!Ja pójde do kontroli ze swoją po niedzieli to się dowiem jak tam jej wymiarki, ale nosząc ją na rękach już czuć znaczną różnice w wadze:-)
Witam Was mamusie z Irlandii...larcia ja mu dawalam kropelki ale wydaje mi sie ze po nich jeszcze gorzej.
wczoraj np.przez 24h zjadl tylko jakies 400ml to bardzo malo i wypil ze 100ml herbatki.
dzis zjadl moze 100ml albo i nie.
smoczka ciagnie i nawetsie uspokaja na chwile wypluwa bo glodny,jak chce mu dac jesc to wtedy jest krzyk.teraz sie darl ponad godzine o i teraz znow zaczyna a kjesc nie chce.
karmie butelka
tez myslaam o tej butelce ale znow slyszalam ze nie jest zbyt rewelacyjna,ale skoro piszesz ze pomaga to moze kupie dzis jedna i wyprobuje.Witam Was mamusie z Irlandii...
EWELCIA86-jeśli mogę Ci coś doradzić/przeczytałam ,że karmisz butelką/ może spróbuj butelek DrBrown`s /ogólnie dostępne tutaj/ Już kilka mam chwaliło sobie właśnie je ,szczególnie na kolki.Ważne, żeby była umocowana w środku ta plastikowa część.Koleżanka moja męczyła się z dzieckiem swoim a po przejściu na tą właśnie butlę kolki odeszły jak ręką odjął.Może i Tobie się uda...:-)
:-)
.
]\